Τηλεημερίδα με θέμα: “Τα μικρά παιδιά στην εποχή της πανδημίας. Τρόποι αντιμετώπισης των δυσκολιών της νέας κανονικότητας”

27/5/2020

Η Διοίκηση του Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής, Αθλητισμού και Πρόνοιας (Ο.Π.Α.Α.Π) και το παιδαγωγικό προσωπικό των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Περιστερίου, διοργανώνουν για τους γονείς των παιδιών που φιλοξενούνται στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου μας, καθώς επίσης και για όλους τους ενδιαφερόμενους γονείς, τηλεημερίδα με θέμα:
“Τα μικρά παιδιά στην εποχή της πανδημίας. Τρόποι αντιμετώπισης των δυσκολιών της νέας κανονικότητας” την Τετάρτη 27/5/2020 και ώρα 7.00 μ.μ.
Την ομιλία θα πραγματοποιήσει η κα Μαζοπούλου Ιοκάστη, ψυχολόγος, MSc- ψυχοθεραπεύτρια, επιστημονική συνεργάτης των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος.

Θα μεταδοθεί σε ζωντανή μετάδοση από τη σελίδα των Παιδικών Σταθμών στο Facebook (Παιδικοί Σταθμοί Δήμου Περιστερίου) προς διευκόλυνση όλων των γονέων και όσων επιθυμούν να την παρακολουθήσουν.
Ο Δήμος Περιστερίου έχοντας πάντα στις προτεραιότητές του τα μικρά παιδιά της πόλης μας, στέκεται έμπρακτα στο πλευρό των γονέων με όποια ενέργεια μπορεί σε κάθε περίσταση να φανεί χρήσιμη.

Στη νέα φάση της ζωής μας “ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ” είναι χρέος μας να ενημερώσουμε τους γονείς με τον καλύτερο τρόπο, συμβάλλοντας έτσι στην συλλογική προσπάθεια για την προάσπιση της δημόσιας υγείας.