Προβλέψεις Τετάρτη 20 Μαΐου!

ΚΡΙΟΣ: Ο Ήλιος περνάει στους Διδύμους και για σένα ξεκινάει μία περίοδος επαφών και συζητήσεων που θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις όλα όσα σε άγχωσαν το προηγούμενο διάστημα. Θα μπορέσεις λοιπόν να γνωρίσεις ανθρώπους που θα σου αναπτερώσουν την ελπίδα για κάτι πιο ουσιαστικό στα αισθηματικά σου, ενώ ευνοούνται και επαγγελματικές συζητήσεις μέσα από τις οποίες θα μπορέσεις να βρεις και την οικονομική σταθερότητα που έχεις ανάγκη. Φρόντισε μόνο να κάνεις ειρήνη με τον εαυτό σου και να διαχειριστείς τις ανασφάλειές σου.

ΤΑΥΡΟΣ: Ο Ήλιος αφήνει σιγά-σιγά το ζώδιό σου για να περάσει σε αυτό των Διδύμων και να στρέψει την προσοχή σου στα οικονομικά σου. Έτσι θα έχεις την ευκαιρία να βρεις τρόπους για να βελτιώσεις τα εισοδήματά σου ή αν μη τι άλλο να κάνεις πιο σωστή διαχείριση. Η επόμενη περίοδος έχει αρκετές ευκαιρίες στο ενδεχόμενο που θέλεις να ζητήσεις κάποια αύξηση ή γενικότερα θέλεις να βελτιωθούν οι όροι κάτω από τους οποίους εργάζεσαι. Σημαντικό όμως θέμα το επόμενο διάστημα αποτελεί και η συναισθηματική σου σταθερότητα, γι’ αυτό και θα αναλάβεις πρωτοβουλίες προκειμένου να τη διασφαλίσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Με τον Ήλιο να περνάει κι αυτός στο ζώδιό σου τα νέα γίνονται ολοένα καλύτερα, γιατί πρώτα από όλα εσύ ο ίδιος στρέφεις το ενδιαφέρον σου σε σένα και αναλαμβάνεις δράση για να αντιμετωπίσεις όσα σε απασχολούν. Βρίσκεις λοιπόν την ενέργεια που έψαχνες διακαώς το προηγούμενο διάστημα και μπορείς να προωθήσεις σχέδια, φιλοδοξίες και όσο θεωρείς προτεραιότητα στη ζωή σου. Τα πράγματα είναι ευνοϊκά και για την ερωτική σου ζωή, αν διαχειριστείς με διπλωματικότητα και ψυχραιμία τα θέματα που θα προκύψουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο Ήλιος περνάει στους Διδύμους και το ενδιαφέρον σου στρέφεται κυρίως στα επαγγελματικά όπου υπάρχει ιδιαίτερη κινητικότητα και πίεση. Οι σχέσεις με τους συναδέλφους σου θα περάσουν από διάφορα στάδια, όμως εάν καταφέρεις να φανείς αδιάφορος απέναντι στις μικρότητες και να αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία κάποια πισώπλατα μαχαιρώματα θα μπορέσεις να ισχυροποιήσεις τη θέση σου. Το επόμενο όμως διάστημα δεν σου επιτρέπεται να αδιαφορήσεις για την υγεία σου, γι’ αυτό φρόντισε να κάνεις ότι χρειάζεται για να προλάβεις τις καταστάσεις πριν προκύψουν.

ΛΕΩΝ: Ο Ήλιος από σήμερα θα βρίσκεται στους Διδύμους και ξεκινάει μία περίοδος έντονης κοινωνικότητας και συναναστροφών. Είναι μία φάση για σένα όπου ευνοείται οποιαδήποτε ομαδική προσπάθεια, οτιδήποτε περιέχει το μαζί. Αυτό μπορείς να το μεταφέρεις και στις ερωτικές σου σχέσεις και να ονειρευτείς από κοινού με το σύντροφό σου πράγματα για το μέλλον. Ταυτόχρονα είναι μία πολύ θετική περίοδος και για τις φιλικές σου σχέσεις, στη διάρκεια της οποίας θα έχεις την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με ανθρώπους που έχεις χαθεί, αλλά και να αποκαταστήσεις κάποια προβλήματα που μπορεί να έχουν προκύψει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο Ήλιος περνάει στο ψηλότερο σημείο του ωροσκοπίου σου πράγμα που σημαίνει ότι φαίνεται κάθε σου κίνηση. Θα έχεις λοιπόν την ευκαιρία να προβάλλεις και να προωθήσεις τη δουλειά σου, αλλά και να κυνηγήσεις μία προαγωγή που μπορεί να περιμένεις εδώ και καιρό. Τα πράγματα όμως είναι καλύτερα και στη σχέση σου μέσα στο γάμο ή σε μία μακροχρόνια σχέση, αφού υπάρχει θετική και συναινετική διάθεση να συζητηθούν θέματα που μέχρι τώρα αποτελούσαν την καυτή πατάτα που κανείς δεν τολμούσε να αγγίξει.

ΖΥΓΟΣ: Το πέρασμα του Ήλιου στους Διδύμους σου δίνει στην πραγματικότητα μία βαθιά ανάσα που είχες ανάγκη. Παύεις να υπεραναλύεις τα πράγματα και να ασχολείσαι με ζητήματα που είναι σκοτεινά και που μάταια προσπαθούσες να βρεις τρόπο να τα ελέγξεις. Δεν ασχολείσαι με το πρόβλημα, αλλά βλέπεις με ποιον τρόπο μπορείς να λειτουργήσεις δημιουργικά για να αλλάξεις τα πράγματα στη ζωή σου. Η ψυχολογία σου το επόμενο διάστημα θα είναι πιο ανάλαφρη και θα υπερισχύει η ανάγκη να χαρείς τη ζωή και τον έρωτα. Ίσως επίσης θελήσεις να ταξιδέψεις και αυτό θα αποτελούσε μία πολύ καλή επιλογή τις επόμενες μέρες, γι’ αυτό μη χάσεις τις ευκαιρίες που μπορεί να σου δοθούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Την έντονη κινητικότητα των τελευταίων ημερών διαδέχεται μια -και πάλι- υποτονική περίοδος, η οποία ίσως να μην είναι τόσο εύκολη στο ξεκίνημά της, αφού από εκεί που ήσουνα στα ταβάνια το να πέσεις στα πατώματα, ακόμα και αν έχεις στρωμένα ακόμα τα χαλιά, όσο να ναι χρειάζεται κάποιος χρόνος να το συνηθίσεις. Σίγουρα θα σε απασχολήσουν κάποια οικονομικά θέματα και ίσως θα έρθεις αντιμέτωπος με κάποιες ανασφάλειες σου. Ωστόσο το κλειδί για να ανταπεξέλθεις σε όλα αυτά είναι η ερωτική σου ζωή, η οποία θα είναι έντονη και ουσιαστική.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Όσο ο Ήλιος θα βρίσκεται στους Διδύμους θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα στη σχέση σου με ανθρώπους που σε ενδιαφέρουν και να δώσεις ουσιαστικές δεύτερες ευκαιρίες ή να κλείσεις κάποιες πόρτες οριστικά. Υπάρχουν διαστήματα που ευνοούν προς τη μία ή προς την άλλη κατεύθυνση, ωστόσο τις πρώτες αυτές τις μέρες τα πράγματα είναι θετικά και μπορείς να επιδιώξεις συναντήσεις με ανθρώπους που θέλεις να έρθεις πιο κοντά και απέναντι στους οποίους η διάθεση σου είναι πιο συναινετική. Αν βρίσκεσαι σε μόνιμη σχέση μη χάσεις την ευκαιρία να αναθερμάνεις το κλίμα ανάμεσα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Με τον Ήλιο να περνάει στους Διδύμους το ενδιαφέρον σου στρέφεται σε ζητήματα που αφορούν στα επαγγελματικά σου και τις σχέσεις σου με τους ανθρώπους στο εργασιακό σου περιβάλλον, με τους οποίους θα έχεις την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά αρκεί να χρησιμοποιήσεις λίγη από τη διπλωματία σου. Επειδή για σένα οι Δίδυμοι αποτελούν μία περιοχή που σχετίζεται και με τα θέματα υγείας καλό θα είναι να εξετάσεις τις επιλογές που έχεις να βελτιώσεις τη διατροφή σου ή να βάλεις στη ζωή σου την άσκηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τα άγχη, το στρες και η πίεση της προηγούμενης περιόδου δίνουν τη θέση τους σε πολύ πιο ευχάριστες μέρες πού σηματοδοτούνται για σένα με το πέρασμα του Ήλιου στους Διδύμους. Η ερωτική σου ζωή ξαναπαίρνει τα πάνω της και μιλάμε για μια πολύ καλή περίοδο από πολλές απόψεις. Εάν έχεις παιδιά θα δεις να γίνονται κάποια ξεκαθαρίσματα και γενικότερα τις σχέσεις σας να κυλάνε πιο ομαλά. Παράλληλα, ευνοούνται δημιουργικά project που μπορεί να έχεις κατά νου, ενώ δεν θα σου λείψει και η οικονομική εύνοια κυρίως σε κάποιες συγκεκριμένες περιόδους που θα τις επισημάνουμε όταν έρθει η ώρα.

ΙΧΘΥΕΣ: Μπορεί θεωρητικά η ζωδιακή περιοχή των Διδύμων να μην είναι ιδιαίτερα εύκολη για εσένα, αφού πολλά είναι αυτά που σας χωρίζουν, όμως ακόμα περισσότερα είναι και αυτά που σας ενώνουν μιας και οι Δίδυμοι για σένα σηματοδοτούν το κομμάτι της οικογένειας και του σπιτιού. Οι δύο αγαπημένοι σου λοιπόν αυτοί τομείς είναι που δέχονται την ενέργεια του Ήλιου το επόμενο διάστημα και αποτελούν το βασικό πεδίο εξελίξεων στη ζωή σου. Μπορεί να αποφασίσεις να μεγαλώσεις την οικογένειά σου, να μετακομίσεις ή ακόμα και να αναλάβεις πρωτοβουλίες για να ξεπεραστούν κάποια προβλήματα στις μεταξύ σας σχέσεις.