Δ. Θεσσαλονίκης: Νέες δωρεάν ψηφιακές υπηρεσίες για όλους τους δημότες

21/5/2020

Mια πρωτοποριακή παροχή ψηφιακών υπηρεσιών για τους Δημότες της Θεσσαλονίκης, παιδιά και ενήλικες σχεδιάζει η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Θεσσαλονίκης (ΚΕΔΗΘ) ανταποκρινόμενη στις νέες επιταγές και προκλήσεις των καιρών και έχοντας πάντα τη διάθεση εκσυγχρονισμού.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ακολουθώντας τις πρωτοβουλίες του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, που ανταποκρινόμενο στις εξελίξεις, ενθαρρύνει και υποστηρίζει με ψηφιακά εργαλεία την εξ αποστάσεως εκπαίδευση, σχεδιάζεται ένα καινοτόμο για τους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης πρόγραμμα.

Η εξ αποστάσεως εκπαίδευση δεν υποκαθιστά τη δια ζώσης εκπαίδευση. Διατηρεί όμως στενή την επαφή εκπαιδευομένων με τους εκπαιδευτικούς και το φορέα εκπαίδευσης, όταν η δια ζώσης εκπαίδευση δεν είναι εφικτή ή παράλληλα με αυτήν.

Η ΚΕΔΗΘ σχεδιάζει τη δημιουργία νέων δωρεάν προγραμμάτων εξ αποστάσεως εκπαίδευσης και συμβουλευτικής για ενήλικες, καθώς και νέων προγραμμάτων εξ αποστάσεως δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά.

Η νέα υπηρεσία θα απευθύνεται στους δημότες του Δήμου Θεσσαλονίκης (στις 5 δημοτικές κοινότητες του Δήμου Θεσσαλονίκης και στη Δημοτική Ενότητα Τριανδρίας).

Σύμφωνα με την πρόεδρο Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Θεσσαλονίκης, Ιωάννα Κοσμοπούλου, οι απαντήσεις των πολιτών στα παρακάτω ερωτηματολόγια θα βοηθήσουν ώστε η ΚΕΔΗΘ ν’ ανταποκριθεί στις ανάγκες και τα ενδιαφέροντά σας.

Ο εκτιμώμενος χρόνος συμπλήρωσης του ερωτηματολογίου είναι 3 λεπτά.

Ερωτηματολόγιο για παιδιά: https://forms.gle/caNft5VmEQgtVqYG8

Ερωτηματολόγιο για ενήλικες: https://forms.gle/FCR7W9qr6VKFKB2b7

Πηγή: http://www.thestival.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com