Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να έχεις πάντα ένα μεταλλικό κουτάλι στο νεσεσέρ σου

27/5/2020

Κι όμως, ίσως πρέπει να μάθεις περισσότερα για αυτόν τον θαυματουργό σύμμαχο για την ομορφιά σου.

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην δοκιμάσουμε κάθε νέο hack στο μακιγιάζ που μας φαίνεται ενδιαφέρον. Πολλές beauty experts αλλά και διάσημα μοντέλα όπως η Karlie Kloss είδαμε να έχουν πάντα ένα μεταλλικό κουτάλι (ναι, ένα κουτάλι από την κουζίνα) στο νεσεσέρ τους το οποίο έχουν πάντα μέσα στην τσάντα τους.

Σου φαίνεται περίεργο; Κι όμως, ίσως πρέπει να μάθεις περισσότερα για αυτόν τον θαυματουργό σύμμαχο για την ομορφιά σου. Μιλώντας για την ρουτίνα ομορφιάς της στην Αμερικανική Vogue, η Kloss έβγαλε ένα κουταλάκι του γλυκού από την τσάντα της και αποκάλυψε: «Αυτό το κουταλάκι του γλυκού είναι πολύ λειτουργικό! Βρίσκεται στην τσάντα μου ανά πάσα στιγμή για οποιαδήποτε ανάγκη» και συνέχισε λέγοντας: «Ένα tip που μπορείς να κάνεις μ’ ένα κουταλάκι του γλυκού είναι που έμαθα στα παρασκήνια του Pat McGrath, σε μια επίδειξη μόδας όταν μου είπαν να χρησιμοποιήσω ένα κουταλάκι για να κάνω πιο καμπυλωτές τις βλεφαρίδες μου…», εξήγησε ενώ πίεζε το κουτάλι στις βλεφαρίδες της. Αλλά όπως αποδεικνύεται, αυτό το κόλπο βλεφαρίδων της Karlie Kloss δεν είναι το μόνο πράγμα που μπορείς να κάνεις με ένα κουτάλι.

Τα κουτάλια μπορούν να είναι χρήσιμα για το περίγραμμα ή τον καθορισμό των φρυδιών μας

Tα κουτάλια μπορούν να μας βοηθήσουν σε πολλές και διαφορετικές τεχνικές ομορφιάς. Ένα παράδειγμα είναι το περίγραμμα. Αν τοποθετήσουμε το κουτάλι πάνω στο ζυγωματικό μας, καθοδηγεί το πινέλο μας ώστε να κάνουμε την επιθυμητή γραμμή χωρίς υπερβολές. Μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις ένα κουτάλι για να κάνεις το περίγραμμα των φρυδιών σου, τοποθετώντας το μακρύ άκρο του κουταλιού σου ακριβώς κάτω από το φρύδι σου για να ορίσετε την αψίδα σου και να βεβαιωθείς ότι δεν βάφεις έξω από τη γραμμή.

Ένα άλλο tip ομορφιάς που μπορεί να σου χαρίσει ένα κουταλάκι είναι να αναμείξεις μέσα του χρώματα για το μανικιούρ σου, καθώς το βερνίκι δεν κολλάει στο κουτάλι. Μπορείς ακόμη να το χρησιμοποιήσεις για να αποτρέψετε τη διαρροή του βερνικιού από τα νύχια σου, τοποθετώντας το κουτάλι κάτω από την άκρη των νυχιών σου, ώστε να μην κολλήσει στο δέρμα σου. Και τα hacks δεν έχουν τέλος.

Ώρα να πάρεις λοιπόν κι εσύ ένα κουτάλι για να το έχεις πάντα στο νεσεσέρ σου. Όπως η Karlie Kloss….

Πηγή: https://plus.queen.gr

Πηγή βίντεο: https://www.youtube.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com