Οι ειδικοί λύνουν όλες τις beauty απορίες που έχετε τώρα που μένετε σπίτι

1/4/2020

Το ημιμόνιμο μανικιούρ σας μακραίνει όπως και τα μαλλιά σας που έχουν χάσει τη φόρμα τους. Πρέπει άραγε να συνεχίσετε να φοράτε αντηλιακή κρέμα ακόμη και τώρα που δεν βγαίνετε από το σπίτι; Αυτές είναι μερικές μόνο από τις απορίες που έχετε τον τελευταίο καιρό που μένετε σπίτι και οι ειδικοί είναι εδώ για να τις λύσουν. Ας τις δούμε όμως μία-μία.

Επιδερμίδα

Αντηλιακό: Ναι. Το φοράτε και μέσα στο σπίτι αφού η ηλιακή ακτινοβολία περνά και μέσα από τα τζάμια των παραθύρων. Επίσης βγαίνετε και στο μπαλκόνι τώρα που ο καιρός είναι καλός. Και σίγουρα βγάζετε τον σκύλο σας βόλτα και πάτε στο super market.

Επίσης περνάτε αρκετές ώρες μπροστά από τον υπολογιστή ή το κινητό και σ’ αυτή την περίπτωση η αντηλιακή σας κρέμα πρέπει να περιέχει συστατικά όπως είναι τo οξείδιο του ψευδαργύρου.

Ποια είναι η ρουτίνα περιποίησης τώρα που δεν επιτρέπεται να αγγίζετε το πρόσωπο σας; Αρχικά πρέπει να πλένετε διαρκώς το πρόσωπο σας πριν από την εφαρμογή των προϊόντων περιποίησης. Επίσης είναι μια καλή ευκαιρία να χρησιμοποιείτε εργαλεία όπως τα πινέλα και το beauty blender τα οποία επίσης πρέπει να καθαρίζετε σχολαστικά τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα και να μην τα μοιράζεστε.

Και κάτι ακόμη: Η καθημερινή ρουτίνα πρέπει να είναι πολύ απλή. Απαλές φόρμουλες καθαρισμού, ένα αντιοξειδωτικός ορός, αντηλιακό και ενυδατική κρέμα με ρετινόλη είναι όλα χρειάζεστε.

Μαλλιά

Πρέπει να τα λούζετε το ίδιο συχνά; 1-2 φορές την εβδομάδα είναι ότι καλύτερο. Είναι μια καλή ευκαιρία να ξεκουράσετε τα μαλλιά σας και μην ξεχνάτε τη μάσκα ενυδάτωσης.

Πως ενεργείτε όταν κάνει την εμφάνισή της η ρίζα; Μπορείτε να την καλύψετε με ένα ειδικό σπρέι. Είναι επίσης μια καλή ευκαιρία να μην βάψετε τα μαλλιά σας. Μπορείτε να περιμένετε μέχρι το επόμενο ραντεβού με τον κομμωτή σας.

Πως μπορείτε να χαρίσετε μεγαλύτερη διάρκεια στο χρώμα; Με μάσκες και ειδικές θεραπείες για βαμμένα μαλλιά.

Νύχια

Μπορείτε να αφαιρέσετε μόνες το gel ή το ακρυλικό; Καλό είναι να το αποφύγετε αλλά έχει ξεκινήσει ήδη η φθορά πρέπει να ακολουθήστε τα συγκεκριμένα βήματα:

Με ένα buffer αφαιρέστε το πρώτο στρώμα του χρώματος. Γεμίστε ένα μπολ με 100% ασετόν και βάλτε μέσα τα δάχτυλα σας αφού προηγουμένως έχετε απλώσει βαζελίνη στην περιοχή γύρω από τα νύχια. Αφήστε τα στο ασετόν για 3ο λεπτά.

Με αυτό τον τρόπο το τζελ ή το ακρυλικό θα μαλακώσει και θα μπορέσετε να το αφαιρέσετε. Στη συνέχεια δώστε σχήμα στα φυσικά σας νύχια με μία λίμα, ενυδατώστε τα με μια κρέμα χεριών και απλώστε top coat

Πηγή: https://www.faysbook.gr

Πηγή φωτογραφιών: https://www.faysbook.gr