ΤΟ ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ MADWALK 2020 ΤΙΜΑ ΤΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΕΛΠΙΔΑ – ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ»

1

21/3/2020

Ο μοναδικός θεσμός στη χώρα που ενώνει με κύρος τη μουσική με τη μόδα γιορτάζει 10 χρόνια!

Το επετειακό MadWalk 2020 by Serkova Crystal Pure τιμά τα 30 χρόνια προσφοράς του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο»

To MadWalk 2020 by Serkova Crystal Pure – The Fashion Music Project, τη Δευτέρα 6 Απριλίου, έρχεται για 10η συνεχόμενη χρονιά να ενώσει τη μόδα με τη μουσική, σε ένα επετειακό event, στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας.

Ο μοναδικός θεσμός στη χώρα που ενώνει με κύρος τη μουσική με τη μόδα γιορτάζει 10 χρόνια και επιφυλάσσει μοναδικά, ανατρεπτικά δημιουργικά catwalks & performances, με παρουσιάστρια τη Βίκυ Καγιά!

Το MadWalk 2020 by Serkova Crystal Pure τιμά τα 30 χρόνια προσφοράς του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» στα παιδιά και διαθέτει μέρος των εσόδων και της φετινής διοργάνωσης για την υποστήριξη των σκοπών του.

Ακολουθήστε το ρυθμό, υιοθετείστε τις τάσεις, μυηθείτε στο στυλ, τολμήστε και ζήστε το απόλυτο fashion music project παρέα με τον μεγάλο χορηγό της βραδιάς την Serkova Crystal Pure.

Η προπώληση των περιορισμένων εισιτηρίων για το MadWalk 2020 by Serkova Crystal Pure έχει ήδη ξεκινήσει, online στο www.viva.gr

#a10yearsupgrade

www.madwalk.gr

https://www.facebook.com/MadWalkTheFashionMusicProject/https://www.facebook.com/SerkovaVodka/https://www.instagram.com/serkovaofficialTAGS

Πηγή: https://www.zinapost.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com/avatar