ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΟ JADE ROLLER ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΟΥ;

30/3/2020

Όπως θα έχετε δει μέσα από τα stories μου στο instagram, πριν λίγες εβδομάδες παρέλαβα στο γραφείο μου ένα εργαλείο περιποίησης, το jade roller από τη Dos Cosmetics, το οποίο και άρχισα αμέσως να χρησιμοποιώ μιας και είχα ακούσει το πόσο καλή δουλειά κάνει από ανθρώπους του περιβάλλοντος μου.

Η αλήθεια είναι πως έχω δει αισθητή διαφορά στην λάμψη και την σφριγηλότητα της επιδερμίδας, ενώ μου μειώνει καθημερινά το πρήξιμο που μπορεί να έχω, ειδικά όταν κοιμάμαι πολύ λίγες ώρες. Πως το χρησιμοποιώ;

Μόλις εφαρμόσω το serum μου, παίρνω το jade roller και κάνω μασάζ στην επιδερμίδα μου με φορά από μέσα προς τα έξω και προς τα πάνω, το κάνω αυτό για μισό λεπτό περίπου.

Στη συνέχεια απλώνω την ενυδατική μου κρέμα και κάνω το ίδιο για ένα λεπτό περίπου ή μέχρι να δω ερυθρότητα στο πρόσωπο μου , που σημαίνει πως αυτό που έχω κάνει αρκεί γιατί δεν θέλω να ερεθίσω την επιδερμίδα μου.

Ενώ το χρησιμοποιώ και για τις sheet masks μου, μιας και τις βοηθάει να δράσουν καλύτερα, τα συστατικά τους να εισχωρήσουν καλύτερα στην επιδερμίδα μου και έτσι γίνονται ακόμα πιο δραστικές.

Πηγή: https://roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com/avatar