Προβλέψεις Κυριακή 15 Μαρτίου!

ΚΡΙΟΣ

Μπορεί να χρειαστεί να αναβάλετε μια συζήτηση, μια συνάντηση η μια μετακίνηση σήμερα. Αυτό τελικά μπορεί να αποβεί προς όφελός σας, γιατί θα έχετε την ευκαιρία να σκεφτείτε ακόμη μια φόρα τι πρέπει να πείτε ή να κάνετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Καθυστερήσεις στην εργασία και έκτακτες υποχρεώσεις θα σας βγάλουν από το πρόγραμμά σας σήμερα. Στα αισθηματικά, η ένταση θα σας χαλάσει τη διάθεση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι πλανητικές επιρροές σήμερα θα φέρουν σύντομα αλλαγές στο εργασιακό περιβάλλον. Προσπαθήστε να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια και την κοινωνική σας άνοδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εκτιμήστε σωστά την κατάσταση και μην αγχώνεστε με τη συμπεριφορά του συντρόφου σας. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ξεκαθαρίσετε με το ταίρι σας και να του δώσετε να καταλάβει ότι κινείται λάθος.

ΛΕΩΝ

Αν ασχοληθείτε ταυτόχρονα με πολλά ζητήματα, σίγουρα κάπου θα κάνετε λάθος. Γι’ αυτό, βάλτε πρόγραμμα και η επιτυχία θα είναι εγγυημένη!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αισθηματική σας ζωή θα παρουσιάσει ένταση και απρόοπτα, δυσάρεστα γεγονότα, εξαιτίας της ανάμιξης τρίτων προσώπων.

ΖΥΓΟΣ

Τα οικονομικά σας είναι σε καλή φάση, αλλά και σε λεπτή ισορροπία. Μην την διαταράξετε με περιττές δαπάνες καταναλωτικής φύσης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η μέρα χαρακτηρίζεται ευνοϊκή, καθώς είναι δημιουργική και με ευχάριστες συναντήσεις. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να γεφυρώσετε τυχόν χάσμα με το πρόσωπο που αγαπάτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ό,τι εκκρεμότητες έχετε, καλά θα κάνετε να τις τακτοποιήσετε με τις θετικές επιρροές των άστρων! Χαρίσετε στο σύντροφό σας  ρομαντικές στιγμές, γεμάτες αγάπη και τρυφερά συναισθήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αφήστε αυτήν την Κυριακή να κυλήσει χαλαρά και μην κάνετε καμία βιαστική κίνηση. Προχωρήστε στην υλοποίηση των σχεδίων σας με ξεκάθαρους και δίκαιους τρόπους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δείτε τα πράγματα απλά και δώστε τέλος σε υποθέσεις που σας έχουν κουράσει. Αποφύγετε περιττές συγκρούσεις και εντάσεις. Προσοχή στις μετακινήσεις.

ΙΧΘΕΙΣ

Εργασιομανία και σήμερα!!! Ακόμα και αν δεν εργάζεστε, θα απασχοληθείτε με δουλειές στο σπίτι. Σίγουρα είστε πολύ κουρασμένοι, αλλά η δημιουργική σας έμπνευση δεν σας αφήνει να ηρεμήσετε…

Πηγή: https://www.mononews.gr