Δείτε το french manicure που κάνει τα νύχια σας να δείχνουν πιο μακριά

19/3/2020

Ξαφνικά πέρυσι το καλοκαίρι το french manicure επανήλθε στο προσκήνιο θυμίζοντας σε όλες σας τα ένδοξα 90’s. Αρχικά πιστέψατε πως είναι μια ακόμη νέα τάση που θα ξεχαστεί σύντομα.

Αλλά τελικά κάνατε λάθος αφού ήταν και παραμένει ένα από τα μεγαλύτερα trends. Οι nail artists το λάτρεψαν και δημιούργησαν νέες, μοντέρνες εκδοχές που έκαναν θραύση στο Instagram.

Τους τελευταίους μήνες έχουμε δει απίθανα french mani looks όπως neon, glass αλλά και διπλό. Και τώρα έρχεται μία ακόμη που εκτός από υπέροχη κάνει τα νύχια να δείχνουν πιο μακριά και λεπτά. Πρόκειται για το slanted french manicure. Είναι εκείνο που η λεπτή γραμμή στα tips έχει κλίση σχεδόν διαγώνια χαρίζοντας μια σοφιστικέ πινελιά που θα δείτε παντού τους επόμενους μήνες.

Τον τελευταίο καιρό έχει κατακλείσει το Instagram με τους nail artists να χρησιμοποιούν παστέλ, έντονες αλλά και σκούρες αποχρώσεις. Αν θέλετε να το δημιουργήσετε μόνες στο σπίτι θα χρειαστείτε ένα λεπτό πινελάκι και σταθερό χέρι.

Αφού απλώστε τη διάφανη βάση σε όλη την επιφάνεια των νυχιών, επιλέξτε το χρώμα με το οποίο θα κάνετε τη γραμμή στα tips. Ξεκινάτε από το μέσο του νυχιού και καταλήγετε στην άκρη. Σκεφτείτε ένα μισό ουράνιο τόξο αφού ακριβώς αυτό το σχήμα και κλίση πρέπει να δημιουργήσετε.

Εμείς βρήκαμε τα ωραιότερα. Εσείς απλά πρέπει να αντιγράψετε το αγαπημένο σας.

Πηγή: https://www.faysbook.gr

Πηγή φωτογραφιών: https://www.faysbook.gr