Δείτε τι πρέπει να κάνετε αν τα μαλλιά σας φριζάρουν ακόμη και τώρα που μένετε σπίτι

25/3/2020

Το φριζάρισμα στα μαλλιά είναι το χειρότερο σας. Ακόμη και τώρα που μένετε σπίτι δεν έχετε καταφέρει να το περιορίσετε. Ναι, αυτές τις μέρες έχει υγρασία.

Έξω όμως, κι εσείς έχετε να το βγείτε τουλάχιστον 10 ημέρες.Πιθανότατα δεν ακολουθείτε τις συμβουλές των ειδικών και αυτός είναι ο λόγος που εμείς θα σας τις αποκαλύψουμε για άλλη μια φορά.

Τώρα έχετε αρκετό χρόνο στη διάθεση σας ώστε να περιποιηθείτε σωστά τα μαλλιά σας και να έχετε το τέλειο look όταν επιτέλους βγείτε και πάλι για καφέ με τις κολλητές σας και τον αγαπημένο σας.

ip 1: Αν δεν έχετε ενυδατική μάσκα στο σπίτι μπορείτε να φτιάξετε μόνες μία μάσκες που θα ενυδατώσει την τρίχα και δεν θα τις επιτρέψει να φριζάρει. Θα χρειαστείτε δύο μόνο υλικά. Νερό και γάλα. Σε ένα μικρό μπουκάλι με σπρέι θα βάλετε 1/3 γάλα και 2/3 νερό. Το ανακινείτε καλά ώστε να γίνει ένα μείγμα και ψεκάζετε σε όλη την επιφάνεια των στεγνών μαλλιών σας. Από τις ρίζες μέχρι τις άκρες. Το αφήνετε να δράσει για 20 περίπου λεπτά και στη συνέχεια ξεβγάζετε καλά με άφθονο, χλιαρό νερό.

Tip 2: Καλό είναι αφού λούσετε τα μαλλιά σας με ένα έξτρα ενυδατικό και anti-frizz σαμπουάν να τα αφήσετε στη συνέχεια α στεγνώσουν φυσικά χωρίς να χρησιμοποιήσετε σεσουάρ.

Tip 3: Ιδανικά απλώστε προϊόντα styling με anti-frizz ιδιότητες σε μορφή σπρέι ή λαδιού. Θα απαλύνουν την τρίχα και δεν θα τις επιτρέψουν να φριζάρει ακόμη κι αν βρέχει ασταμάτητα.

Τip 4: Αφού λούσετε τα μαλλιά σας φερθείτε τους ευγενικά. Αυτό σημαίνει πως δεν τα τρίβετε με την πετσέτα αλλά τα ταμπονάρετε με απαλές κινήσεις.

Tip  5Χρησιμοποιείστε μεγαλύτερη ποσότητα conditioner απ’ ότι συνήθως.Μην το παρακάνετε και κυρίως μην το εφαρμόσετε στις ρίζες γιατί θα έχετε το αντίθετο αποτέλεσμα. Τα μαλλιά σας θα λαδώσουν και δεν θα μπορείτε να τα φορμάρετε αφού θα είναι βαριά.

Πηγή: https://www.faysbook.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://www.faysbook.gr