Δείτε τα ωραιότερα beauty apps τώρα που μένετε σπίτι γιατί θα σας χρειαστούν όταν βγείτε

26/3/2020

Μένετε σπίτι και προσπαθείτε να κάνετε όλα όσα δεν προλαβαίνατε μέχρι τώρα. Έχετε απλώσει όλες τις μάσκες που υπήρχαν στο μπάνιο σας, τακτοποιήσατε συρτάρια, ντουλάπες και τα προϊόντα περιποίησης και μακιγιάζ.

Φτιάξατε τα γλυκά ακολουθώντας πιστά της οδηγίες της μητέρας σας, μιλήσατε με όλους τους φίλους που είχατε χαθεί εδώ και καιρό και φυσικά είδατε όλα τα επεισόδια της αγαπημένης σας σειράς.

Το κινητό σας έχει πάρει φωτιά. Είναι σίγουρο. Κι εμείς σας έχουμε μια καλύτερη ιδέα από το ανεβάσετε άλλη μια φωτογραφία του σκύλου σας, παιδιού σας ή κέικ στο Instagram. Σας προτείνουμε να κατεβάσετε τα πιο δημοφιλή beauty apps που θα σας βοηθήσουν πολύ όταν πλέον τελειώσει αυτή η περιπέτεια και βγείτε από το σπίτι.

Υπάρχουν 204 εκατομμύρια beauty apps παγκοσμίως και όπως καταλαβαίνετε είναι ακατόρθωτο να τα δείτε όλα. Εμείς θα σας προτείνουμε τα αγαπημένα μας και είμαστε σίγουρες πως θα σας ενθουσιάσουν και κυρίως θα σας φανούν χρήσιμα.

Think Dirty: Μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό. Πρόκειται για ένα beauty app που θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε πόσο τοξικά είναι τα προϊόντα περιποίησης που χρησιμοποιείτε. Έχει μάλιστα το “dirty meter” που μετρά, από το 1-10, κατά πόσο η σύνθεση των προϊόντων που υπάρχουν στο μπάνιο σας είναι ασφαλής.

Garnier Color Match: Αν θέλετε να αλλάξετε δραματικά το χρώμα των μαλλιών σας και δεν έχετε ιδέα αν σας ταιριάζει τότε επιβάλλεται να αποκτήσετε το συγκεκριμένο app. Επιλέγετε την απόχρωση που θέλετε να υιοθετήσετε και ανακαλύπτετε αν τελικά είναι καλή ιδέα.

You Cam Nails: Αν έχετε ραντεβού με τη μανικιουρίστ και θέλετε έμπνευση για το nail look που θα υιοθετήσετε πρέπει να κατεβάσετε το συγκεκριμένο app. Θα βρείτε απίθανες ιδέες.

UVLens: Κάθε φορά που βγαίνετε από το σπίτι μπορείτε να ελέγχετε την ηλιακή ακτινοβολία ώστε να μειώσετε τον κίνδυνο που προκαλεί στο δέρμα σας αλλά και να μην ξεχνάτε ποτέ να φοράτε το αντηλιακό σας.

Πηγή: https://www.faysbook.gr

Πηγή φωτογραφιών: https://www.faysbook.gr