Έχετε ημιμόνιμο ή τζελ; Δείτε το πανέξυπνο trick των nail artists για να το διορθώσετε τώρα που μακραίνουν τα νύχια

26/3/2020

Οι περισσότερες από εσάς έχετε ημιμόνιμο ή τζελ μανικιούρ. Ναι, είναι πρακτικό αφού δεν χρειάζεται να το ανανεώνετε κάθε εβδομάδα. Αντιθέτως, κλείνετε ραντεβού στη μανικιουρίστ κάθε 2-3 εβδομάδες.

Τι γίνεται όμως τώρα που η nail artist μένει σπίτι όπως κι εσείς και τα νύχια σας έχουν μακρύνει; Δηλαδή έχει αρχίσει να δημιουργείται αυτό το αντιαισθητικό κενό στη βάση τους και δεν γνωρίζετε καν πότε θα μπορέσει η expert να τα επιμεληθεί.

Οι nail artists έχουν τη λύση και πάλι. Και είναι μάλιστα ένα πανέξυπνο trick που θα σας αφήσει άφωνες. Όχι, δεν θα απλώσετε βερνίκι νυχιών σε όλη την επιφάνεια των νυχιών καλύπτοντας το κενό. Αυτό που θα χρειαστείτε είναι ένα glitter βερνίκι. Τι ακριβώς θα κάνετε με αυτό; Θα το απλώσετε στο κενό μόνο. Με αυτό τον τρόπο θα δημιουργήσετε ένα τέλειο nail look ενώ παράλληλα θα διορθώσετε το μανικιούρ σας με τον ωραιότερο τρόπο.

Καλό είναι να απλώσετε μία ή και δύο στρώσεις βερνικιού με ένα μικρό πινελάκι και όχι με εκείνο που έχει το βερνίκι σας αφού η επιφάνεια είναι πολύ μικρή και το πιθανότερο είναι να “λερώσετε” το χρώμα στα υπόλοιπα νύχια.

Η αλήθεια είναι πως ο εγκλεισμός στο σπίτι έχει κάνει τις nail artists ευρηματικές. Παράλληλα προσπαθούν να βοηθήσουν τις πελάτισσες τους αλλά και όλες εσάς να λύσετε αυτά τα μικρά προβλήματα που δημιουργούνται τη συγκεκριμένη περίοδο. Και τα καταφέρνουν τέλεια.

Εμείς με τη σειρά μας σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε βερνίκι σε πιο ανοιχτή απόχρωση από εκείνη που υπάρχει στην υπόλοιπη επιφάνεια δημιουργώντας μια αντίθεση που παρουσιάζει ενδιαφέρον.

Καθώς επίσης και μεταλλικό χρυσό ή ασημένιο. Δείχνει σαν αντίστροφο french manicure και είναι πράγματι εντυπωσιακό.

Πηγή: https://www.faysbook.gr

Πηγή φωτογραφιών: https://www.faysbook.gr