Το μυστικό των beauty moguls της Ιαπωνίας για αψεγάδιαστο δέρμα!

21/2/2020

Εάν ταξιδέψετε ποτέ στην Άπω Ανατολή, θα παρατηρήσετε ότι οι Ασιάτισσες έχουν μακράν το καλύτερο δέρμα σε ολόκληρο τον κόσμο. Εάν μάλιστα βρεθείτε στη μακρινή Ιαπωνία, θα έχετε την τύχη να συναναστραφείτε με ντόπιες γυναίκες, οι οποίες θα σας μυήσουν στις αγαπημένες συνήθειες ομορφιάς τους.

Αυτά είναι μερικά από τα φυσικά μυστικά ομορφιάς, που μπορείς να υιοθετήσεις, εάν θες να αποκτήσεις την πορσελάνινη επιδερμίδα που είχαν οι γκέισες.

Μία από τις πιο παλιές συνήθειες των γκεϊσών ήταν ο καθαρισμός της επιδερμίδας τους με ρυζόνερο.

Χρησιμοποιούν πάντα αντηλιακή κρέμα. Το μόνο προϊόν χωρίς το οποίο δεν μπορεί να ζήσει μια γυναίκα με υπέροχο δέρμα, είναι η αντηλιακή της κρέμα.

Σύμφωνα με επιστημονική έρευνα, το νερό βελτιώνει την πυκνότητα της επιδερμίδας, οπότε είναι καλό να πίνετε άφθονο. Αν δεν πίνετε αρκετό νερό, η επιδερμίδα σας θα δείχνει πιο μουντή και οι πόροι σας μεγαλύτεροι.

Μέντα για το πρόσωπο! Βάλτε στο μπλέντερ λίγα φρέσκα φύλλα μέντας και απλώστε την πάστα στα πιο προβληματικά σημεία του προσώπου.

Μάσκες προσώπου με matcha. Η θαυματουργή σκόνη πράσινου τσαγιού είναι από τα πιο αγαπημένα στοιχεία της ιαπωνικής κουλτούρας. Κάντε την κι εσείς! Αναμείξτε τη σκόνη με νερό και βάλτε τη στο πρόσωπο για 15 λεπτά. Τα σημάδια ακμής θα εξασθενίσουν σταδιακά και το δέρμα σας θα αποκτήσει και πάλι φρεσκάδα!

Πηγή: https://www.govastileto.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com/avatar