Προβλέψεις Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου!

2

ΚΡΙΟΣ: Μπορεί αν εστιάσουμε αποκλειστικά στο κομμάτι της περιπέτειας και του φλερτ, ο Άρης απ’ τον Τοξότη να κάνει τη δουλειά του μια χαρά το τελευταίο διάστημα, όμως τώρα που περνάει η Αφροδίτη στο ζώδιο σου ετοιμάσου για συναίσθημα… Οι μνηστήρες θα είναι πολλοί είτε έχεις σχέση, είτε όχι, αφού μέχρι τις 5 Μαρτίου που θα παραμείνει στο ζώδιο σου θα τρέμουν και τα πεζοδρόμια στο πέρασμα σου. Η γοητεία σου δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη και είναι επόμενο να είσαι περιζήτητος. Ασχολήσου το επόμενο διάστημα με την εξωτερική σου εμφάνιση, αλλά παράλληλα φρόντισε να προωθήσεις σχέδια και επιδιώξεις, γιατί κανείς δεν μπορεί να σου αρνηθεί κάτι…

ΤΑΥΡΟΣ: Η κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη περνάει στο Κριό για να ξαναφέρει στο προσκήνιο έρωτες του παρελθόντος με τους οποίους μπορεί να έχεις ακόμα κάποιους ανοιχτούς λογαριασμούς. Ταυτόχρονα όμως σε βοηθάει να αποφορτιστείς σε ψυχολογικό επίπεδο, αφού και οι ρυθμοί στη δουλειά ομαλοποιούνται και γενικότερα η καθημερινότητα ρέει καλύτερα. Έτσι θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις έναν απολογισμό των επιλογών σου είτε στα προσωπικά σου, είτε στα επαγγελματικά προκειμένου να μην επαναλάβεις κάποια λάθη.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η Αφροδίτη περνάει στον Κριό μέχρι τις 5 Μαρτίου κι αυτό αφενός μπορεί να ευνοήσει την ερωτική ζωή των ελεύθερων Διδύμων κυρίως μέσα από γνωριμίες-προξενιά φίλων κλπ, αλλά και όσων έχουν σχέση, αν αποφασίσουν να κάνουν πράγματα μαζί και να χαρίσουν στη σχέση τους κάποιες στιγμές καλοπέρασης. Όπως και να ‘χει όμως σου δίνει διάθεση να κοινωνικοποιηθείς και να έρθεις κοντά σε αγαπημένους φίλους. Είναι επίσης η περίοδος που σου έλεγα πριν καιρό ότι θα μπορέσεις να δώσεις απαντήσεις στα διλήμματα που έχεις σχετικά με το ποιοι θα είναι οι επόμενοι στόχοι σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Με την Αφροδίτη να περνάει κι αυτή στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου αυτό που ευνοείται ιδιαίτερα είναι η επαγγελματική σου ζωή, αφού σε φέρνει κοντά σε ανθρώπους που αναγνωρίζουν την αξία σου και είναι ικανοί και διαθέσιμοι να σε βοηθήσουν να ανέβεις. Αν βρίσκεσαι σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον είναι η στιγμή που μπορείς να προβάλλεις τα ταλέντα σου και να είσαι εσύ αυτός που θα πιει στο τέλος το νερό της πηγής. Πολύ καλή θέση και για τα οικονομικά σου, όσο αυτά συνδέονται με τη δουλειά, αλλά και για τη ζωή στο σπίτι, όπου τα πράγματα κυλούν πιο αρμονικά σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα.

ΛΕΩΝ: Η Αφροδίτη στον Κριό σου ανοίγει διάπλατα το δρόμο, σου στρώνει και χαλί για να πατήσεις και να φτάσεις στο στόχο σου όσο πιο ανενόχλητος γίνεται. Σαφώς και υπάρχουν κάποια πονηρά διαστήματα, κυρίως μέχρι τις αρχές του επόμενου μήνα, όμως μέχρι τις 5 Μαρτίου που θα είναι εκεί θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες για να πραγματοποιήσεις τις φιλοδοξίες σου. Υπέροχη όμως περίοδος και για τα ερωτικά σου, αφού γνωρίζεις ανθρώπους οι οποίοι σε κάνουν να δεις αλλιώς κάποιες πτυχές της ζωής, ενώ είναι και το τέλειο διάστημα για ταξίδια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η Αφροδίτη μπορεί να φεύγει από τον τομέα των σχέσεων, όμως με την είσοδο της στον Κριό μέχρι τις 5 Μαρτίου σηματοδοτεί μια περίοδο ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα οικονομικά σου. Παράλληλα, κέρδη μπορεί να προκύψουν και μέσα από μια συνεργασία, αλλά και από κληρονομιές ή μέσω της υποστήριξης που θα λάβεις από πολύ κοντινά σου άτομα. Το καλύτερο όμως στο κράτησα για το τέλος, αφού το επόμενο διάστημα θα δεις το πάθος να επανέρχεται στο κρεβάτι σου, γεγονός που σου δίνει τη δύναμη να ξεπεράσεις για πλάκα εμπόδια που σε αντίστοιχη φάση θα μπορούσες να τα δεις σαν απροσπέλαστα.

ΖΥΓΟΣ: Με την κυβερνήτη σου την Αφροδίτη απέναντι σου μέχρι τις 5 Μαρτίου θα έχεις την ευκαιρία να αποκαταστήσεις σχέσεις και να ξεπεράσεις προβλήματα που μπορεί να ταλανίζουν εδώ και καιρό κάποια συνεργασία σου. Παράλληλα, φέρνει δωράκια ειδικά για τους αδέσμευτους, οι οποίοι θα έχουν τις ευκαιρίες για νέες γνωριμίες που θα τους βοηθήσουν να δουν τη ζωή πιο αισιόδοξα και ενδεχομένως να προκύψουν και σχέσεις με πολύ καλές προοπτικές. Καλή περίοδος όμως και για να παρουσιάσεις τη δουλειά σου στον κόσμο, αφού γενικότερα τυγχάνεις της αποδοχής και της θετικής διάθεσης των άλλων απέναντι σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η Αφροδίτη μπορεί να φεύγει απ’ τους Ιχθείς, όπου αποτελούσε σημαντικό δεκανίκι, αφού σου έδινε λόγους και ανθρώπους για να ξεπερνάς τις δυσκολίες, όμως τώρα δεν το χρειάζεσαι πια, αφού μπαίνοντας στον Κριό μέχρι τις 5 Μαρτίου η καθημερινότητα γίνεται πιο ευχάριστη, οι ρυθμοί της δουλειάς ομαλοποιούνται ή αν μη τι άλλο βλέπεις ότι οι κόποι σου ανταμείβονται και όλα αυτά είναι αρκετά από μόνα τους για να νιώθεις καλά. Παράλληλα, ευνοεί και όσους ψάχνουν εργασία, ενώ είναι πολύ καλό διάστημα αν θέλεις να υιοθετήσεις έναν πιο υγιή τρόπο ζωής, κόβοντας κάποιες κακές συνήθειες και προσέχοντας τη διατροφή σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η Αφροδίτη είναι έτοιμη να περάσει στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Κριού μέχρι τις 5 του επόμενου μήνα σματοδοτώντας έτσι μια περίοδο που η ερωτική σου ζωή θα είναι στα καλύτερα της. Πέραν των ευκαιριών για μια σχέση με αξιώσεις που προσφέρει στους ελεύθερους Τοξότες, δημιουργεί και πολύ καλές συνθήκες για όσους ήδη έχουν βρει τον άνθρωπο τους, αφού εντείνει το πάθος και την αισιοδοξία, δημιουργώντας ταυτόχρονα την ανάγκη να τολμήσεις το βήμα παραπάνω. Πολύ καλή αυτή η θέση της Αφροδίτης και για τυχερά παιχνίδια, αλλά και για τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες, κυρίως αν έχουν έντονο το δημιουργικό στοιχείο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η Αφροδίτη περνάει στο επίσης παρορμητικό ζώδιο του Κριού για να ευνοήσει κυρίως τους οικογενειακούς δεσμούς και τις ήδη υπάρχουσες σχέσεις οι οποίες ζουν μεγάλες στιγμές από συναισθηματικής τουλάχιστον απόψεως. Μπορείς λοιπόν μέχρι τις 5 Μαρτίου να βρεις τρόπους για να απολαύσεις τις στιγμές με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, ενώ πιθανότατα θα θελήσεις να ανανεώσεις το χώρο που ζεις και να τον κάνεις πιο όμορφο. Οικονομικά οφέλη μπορεί να προκύψουν είτε μέσω στήριξης που θα λάβεις από κοντινούς σου ανθρώπους, είτε από την εκμετάλλευση κάποιου ακινήτου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Κριό μέχρι τις 5 Μαρτίου σε βοηθάει να γνωρίσεις ανθρώπους με τους οποίους μπορείς να δημιουργήσεις σχέσεις με ουσία και περιεχόμενο και ανθρώπους που με την παρουσία τους σου φτιάχνουν τη μέρα και σε γεμίζουν με αισιοδοξία. Παράλληλα, σε βοηθάει να προωθήσεις και να επωφεληθείς από εμπορικές δραστηριότητες και άλλες επιχειρηματικές συμφωνίες, ενώ ευνοούνται ταυτόχρονα και θέματα που μπορεί να σχετίζονται με τα αδέρφια σου, αλλά και με τα ταξίδια και τις καθημερινές σου μετακινήσεις το επόμενο διάστημα.

ΙΧΘΕΙΣ: Η Αφροδίτη σε αφήνει σιγά σιγά, άλλα ακόμα και τους αποχαιρετισμούς της έχει φροντίσει να τους κάνει πιο ομαλούς… Έτσι περνώντας στον Κριό θα σου δώσει ευκαιρίες στον οικονομικό τομέα που θα σε βοηθήσουν να πάρεις σημαντικές ανάσες που σε πολλές περιπτώσεις θα έχουν περισσότερο σταθερή ροή παρά ευκαιριακή. Και συναισθηματικά όμως θα νιώθεις πιο ισορροπημένος είτε βρίσκεσαι σε σχέση, είτε όχι, πράγμα πολύ σημαντικό, αφού με τον Άρη στον Τοξότη το τελευταίο διάστημα μια σύγχυση την έχεις.

Πηγή: https://www.astrologos.gr