Προβλέψεις Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου!

2

ΚΡΙΟΣ: Μπορεί η καινούργια εβδομάδα να σε βρίσκει στο… “Κολοσσαίο” περιτριγυρισμένο από δεκάδες λιοντάρια έτοιμα να σε κατασπαράξουν, όμως εύκολα μπορείς να τα μετατρέψεις σε πρόβατα δείχνοντας τους ποιος κάνει κουμάντο στην αρένα. Είναι λοιπόν σημαντικό να μην χάσεις τον έλεγχο εξαιτίας της έντασης που θα επικρατεί κυρίως στο επαγγελματικό σου περιβάλλον κι αν τα καταφέρεις σε βλέπω σύντομα αραχτό στο γρασίδι, να παίζεις με τη φλογέρα σου και τα πρόβατα να δουλεύουν για σένα.

ΤΑΥΡΟΣ: Θυμάσαι τότε που ήσουν παιδί που τα όνειρα σου ήταν συννεφάκια που πηδώντας απ’ το ένα στο άλλο ανέβαινες ολοένα ψηλότερα; Γιατί μεγαλώνοντας να μην μπορεί να δουλέψει αυτό και αντί να κυνηγάς τα όνειρα σου να πρέπει να αγωνίζεσαι για να σκαρφαλώσεις τοίχους που οι άλλοι χτίζουν, χωρίς να ξέρουν τις δυνατότητες σου και κυρίως το τι πραγματικά χρειάζεσαι για να είσαι ευτυχισμένος; Κάθε μέρα επιλέγουμε αν θα μείνουμε πίσω από τον τοίχο ή αν θα πάμε πιο ψηλά. Εσύ τι σκέφτεσαι να κάνεις;

ΔΙΔΥΜΟΣ: Ξέρεις τι είχε πει μια Διδυμίνα κάποτε; “Αλλο Πέπη κι άλλο πρέπει…”. Και εντάξει, όταν ήσουν μικρός είναι λογικό να πηγαίνεις σύμφωνα με όσα σου έλεγε η μαμά σου ότι πρέπει να πας. Τώρα όμως που μεγάλωσες, μήπως…Πέπη; Και “Πέπη” σημαίνει ότι ανάβεις το φως στα σκοτεινά δωμάτια του μυαλού σου για να ανακαλύψεις τους άλλους εαυτούς που κρύβει ένας Δίδυμος μέσα του και να τους επιτρέψεις να βγουν στην επιφάνεια, γιατί είναι ο στρατός σου που θα σε βοηθήσει να απελευθερωθείς από αόρατες φοβίες και στοιχεία του παρελθόντος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Και ενώ η εποχή μπορεί να απαιτεί συντηρητικές κινήσεις και προσεκτικό σχεδιασμό εσύ φαίνεσαι αποφασισμένος να σπάσεις τ’ αυγά και να δεις αν θα καταφέρεις να φτιάξεις ομελέτα ή αν… θα τα λουστείς. Το σίγουρο είναι ότι βρίσκεσαι σε συζητήσεις ή ακόμα και κοντά στη λήψη σημαντικών αποφάσεων για τη ζωή σου, που ακόμα κι αν στο τέλος δε φέρουν κάποιο συγκεκριμένο αποτέλεσμα τουλάχιστον θα ξέρεις ότι κινητοποιήθηκες κι έκανες ένα σημαντικό βήμα που μπορεί να έχει συνέχεια.

ΛΕΩΝ: Σε μία μέρα που αυτό που χρειάζεσαι περισσότερο από όλα είναι η ηρεμία σου και λίγες στιγμές με τον εαυτό σου προκειμένου να βρεις τρόπο για να αντιμετωπίσεις πρακτικά κάποια θέματα της ζωής σου τα οποία μπορεί να σου δημιουργούν ανασφάλεια σε βαθμό που μπορεί να μη σε αφήνουν να κοιμηθείς ήσυχος το βράδυ, το να έρχεται ο πάσα ένας και να σου πρήζει το συκώτι με τις προτάσεις του ή ακόμα χειρότερα με τα προβλήματά του ε! μια έκρηξη μπορεί να την κάνεις…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σε καμία περίπτωση δεν είσαι καλάμι για να γέρνεις όπου φυσάει ο άνεμος. Κι αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να έχεις κατά νου σήμερα, γιατί δεν αποκλείεται να κάνεις όχι απλώς υποχωρήσεις, αλλά πολλά βήματα πίσω προκειμένου να αποφύγεις κάποιες συγκρούσεις ή επειδή έτσι πιστεύεις ότι πρέπει να κάνεις προκειμένου να ξεκολλήσουν τα πράγματα και να δουλέψει το σύστημα είτε αυτό λέγεται σχέση, είτε μιλάμε για κάποιο επαγγελματικό θέμα. Ειδικά σήμερα καλύτερα να μείνεις πιστός στις θέσεις σου.

ΖΥΓΟΣ: Σήμερα είναι πιθανό να βάλεις το σώμα σου σε λειτουργία αυτόματου πιλότου προκειμένου να μπορέσεις να ανταποκριθείς στις υποχρεώσεις σου και γενικότερα στις απαιτήσεις της ημέρας. Το θέμα όμως είναι ότι πέρα από το σώμα σου είναι απαραίτητο να ενεργοποιήσεις και το μυαλό σου, αλλά και την ψυχή σου αν θες να κάνεις κάτι καλά και σωστά, όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά για να μην τρέχεις να μαζεύεις τα αμάζευτα κυρίως από Τετάρτη μεριά… Μήπως να ξεκουραζόσουν λίγο;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σκορπιέ μου, τα χρόνια που ο Πάπας κυκλοφορούσε μέσα σε εκείνο το όχημα με το γυαλί γύρω-γύρω είναι “πασέ” και μάλιστα ξεχασμένα…Ίσως λοιπόν να είναι καλύτερο και για σένα αντί να βγεις στους δρόμους νομίζοντας ότι κυκλοφορείς με ένα τέτοιο όχημα και ότι κανείς δεν μπορεί να σε αγγίξει, να απολαύσεις αυτές τις μέρες του μήνα που μοιάζουν σαν ο κόσμος να φτιάχτηκε για σένα αφού κάνεις δεν μπορεί να αντισταθεί στη γοητεία σου και πολλοί θα ήθελαν ένα άγγιγμά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Έχεις κάθε δικαίωμα να πειραματίζεσαι και να κάνεις τις προσπάθειες σου να παντρέψεις πράγματα που απέχουν κάτι μίλια μεταξύ τους. Αρκεί όμως να μην ξεχνάς ότι π.χ. έννοιες όπως ο έρωτας και η γαλήνη είναι τόσο μακριά, γιατί ολόκληρη η ανθρωπότητα προσπάθησε να τις παντρέψει, αλλά αυτοί οι δύο δεν πήγαν ποτέ στην ίδια εκκλησία. Αν εσένα σου αρκεί ένας διαδικτυακός γάμος που κάποιες φορές θα κόβεται το σήμα, τότε είσαι σε καλό δρόμο. Αν όμως νομίζεις ότι θα καταφέρεις κάτι που κανείς δεν κατάφερε, ίσως να πρέπει να ξυπνήσεις…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Καταλαβαίνω και ότι σε εντυπωσιάζει αλλά και ότι σε ξενίζει το γεγονός ότι έρχονται κάποιες μέρες που άνθρωποι οι οποίοι συνήθως σε εκνευρίζουν (και τους εκνευρίζεις, για να μην κοροϊδευόμαστε…) μπορούν να σου γίνονται συμπαθείς και δείχνουν να έχουν τη διάθεση να επικοινωνήσετε και να έρθετε πιο κοντά. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι υπάρχει απαραιτήτως και κάποιος λάκκος στη φάβα ή ότι αν “υποκύψεις” θα πάθεις κάτι. Το αντίθετο μάλιστα, γι’ αυτό εκμεταλλεύσου την ευκαιρία να δεις κατά πόσο μπορείτε να έρθετε πιο κοντά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η ζωή μπορεί να έχει πολύ γέλιο, μπορεί όμως να έχει και πολύ κλάμα. Το παράδοξο είναι ότι το γέλιο μπορεί να αποτελεί μία αντίδραση του οργανισμού μας σε μία δύσκολη στιγμή και το κλάμα να είναι η αντίδρασή μας σε μία επιλογή που εμείς οι ίδιοι κάναμε και η οποία μπορεί να σηματοδοτεί ένα τέλος που πονάει, όμως παράλληλα είναι και αυτή που ανταποκρίνεται περισσότερο σε αυτό που πραγματικά θέλουμε. Μη σε λυγίσει λοιπόν ο φόβος να κλάψεις. Επίλεξε αυτό που πραγματικά θέλεις και υποστήριξε την επιλογή σου μέχρι το τέρμα.

ΙΧΘΥΣ: Μπορεί τα πράγματα στη ζωή σου να έχουν διαρκώς μία ρευστότητα και να είναι εύπλαστα όσο μία πλαστελίνη, όμως είναι παράλογο να πιστεύεις πως θα είσαι ευτυχισμένος όταν η πλαστελίνη είσαι εσύ και αφήνεσαι στα χέρια του άλλου, προκειμένου να μπορέσουν να λειτουργήσουν τα πράγματα στη σχέση σου ή προκειμένου να του αρέσεις για να μπορέσεις να τον κατακτήσεις. Για να είσαι ευτυχισμένος απαραίτητη προϋπόθεση είναι να παίρνεις το σχήμα που θες εσύ.

Πηγή: https://www.astrologos.gr