Απίστευτο! Στο νοσοκομείο Χανίων της έκλεισαν ραντεβού για εξετάσεις το 2022 – Παρέμβαση Κικίλια

0

3/2/2020

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο νοσοκομείο των Χανίων.

Όπως μεταδίδει το zarpanews.gr, σύμφωνα με σχετική καταγγελία, το νοσοκομείο όρισε ημερομηνία εξέτασης σε μια ηλικιωμένη γυναίκα για το 2022!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ραντεβού που της έκλεισε το νοσοκομείο, τον Φεβρουάριο του 2022 θα εξεταστεί η γυναίκα που αιτήθηκε για γαστροσκόπηση και κολονοσκόπηση στο δημόσιο νοσοκομείο του νομού μας.

Όπως ανέφερε σε επικοινωνία με το zarpanews.gr η κόρη της, στην αρχή πίστεψε οτι επρόκειτο για τυπογραφικό λάθος και επικοινώνησε με το νοσοκομείο απλά για να λάβει επιβεβαίωση της απογοητευτικής πραγματικότητας.

Όπως σχολίασε, η μητέρα της πήγε σήμερα στο Νοσοκομείο Χανίων να κλείσει ένα ραντεβού για να κάνει γαστροσκόπηση και κολονοσκοπηση. Την πήρε τηλέφωνο αμέσως μετά για να της πει ότι τον άλλο μήνα, σε μερικές μέρες δηλαδή, θα κάνει την εξέταση και ήταν πολύ χαρούμενη. Όταν όμως πήγε σπίτι και είδαν με τον αδερφό της το χαρτάκι, η απογοήτευση ήταν μεγάλη. Το ραντεβού έχει κλειστεί για το 2022.

Η αντίδραση της ίδιας:

«Όταν μου το είπε, σκέφτηκα να κλάψω ή να γελάσω; Λοιπόν γέλασα πολύ, μα πάρα πολύ. Και όχι γιατί ήταν αστείο, αλλά μόνο ως αστείο μπορεί κανείς να το εκλάβει για να μην θυμώσει πολύ. Και είναι μέχρι να τύχει στον καθένα και να δει ποιο πραγματικά είναι το σύστημα υγείας για το οποίο πληρώνουμε αδρά και παχυλά όλοι μας. Αυτή είναι η κατάσταση στον χώρο της υγείας και όχι μόνο, τα προβλήματα είναι τεράστια και επειδή δεν τα φωνάζουμε καθημερινά δε σημαίνει πως δεν υπάρχουν.»

Παρέμβαση Κικίλια

Το απίστευτο αυτό περιστατικό προκάλεσε την παρέμβαση του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Κικίλιας ζήτησε αμέσως ενημέρωση και εξηγήσεις από όλες τις εμπλεκόμενες υγειονομικές αρχές.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, έδωσε εντολή να διερευνηθεί άμεσα η υπόθεση που αφορά στο νοσοκομείο Χανίων.

Πηγή: http://www.thestival.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com/avatar