4 ιδέες για εύκολα χτενίσματα

91

13/1/2020

Νόμος της ομορφιάς: Όταν η τελειότητα δεν παίζει ρόλο, πάντα κάτι ωραίο θα βρείς να… σκαρώσεις. Aυτό ισχύει είτε για τον  λίγο χρόνο που μπορεί να έχεις στη διάθεσή σου,  είτε απλά για τα  λίγα μέσα που μπορεί να διαθέτεις, μπροστά στον καθρέφτη.

Για δες μερικές εύκολες ιδέες!

ΒΒ look σε 5′

Επικεντρώσου σε ένα μακιγιάζ στο οποίο θα τονίσεις τα μάτια σου με eyeliner έως την εξωτερική γωνία τους  και θα βάλεις δύο στρώσεις μάσκαρα. Το 60’s αποτέλεσμα τύπου Brigitte Bardot θα ολοκληρώσει η δερμάτινη κορδέλα ή στέκα που θα το ποθετήσεις πάνω στο στεφάνι των μαλλιών σου. Τα υπόλοιπα μαλλιά πιάσ’τα σε έναν ανεπιτήδευτο σινιόν κότσο, χρησιμοποιώντας φουρκέτες. ‘Αφησε ένα κομμάτι να φεύγει προς τα κάτω, για μια πιο μοντέρνα εκδοχή του σινιόν.

Ρομαντική και κομψή
Πιάσε τα μαλλιά σου μια αλογοουρά στο ύψος του αυχένα. Μην ασχοληθείς πολύ με το πόσο “καλά” θα τα πιάσεις προς τα πίσω. Κινήσου γρήγορα και άφησε και κάποια τούφα στο πλάι εντελώς ελεύθερη. Για να καλύψεις το λαστιχάκι στριφογύρισε μία τούφα μαλλιά γύρω από αυτό.

Hippy με 30’s αναφορές 
Οκ. Eδώ θα βρεις έναν πρώτης τάξεως συνδυασμό, που είναι  ό,τι πρέπει για μποέμ ψυχές. Αφήνεις τα μαλλιά σου ελεύθερα. Μπορείς μετά του λούσιμο να τα πιάσεις, όσο είναι νωπά, σε πλεξούδα. Όταν τα αφήσεις, θα έχουν έναν ελαφρύ κυματισμό. Βάλε γύρω από το κεφάλι σου ένα αξεσουάρ από βελούδο, για να δώσεις την καθοριστική πινελιά του συγκεκριμένου στυλ.

Γαλλική πλεξούδα φορέβερ!
Δεν πέφτεις ποτέ έξω με μια Γαλλική πλεξούδα, είτε πρόκειται για μια  μέρα στο γραφείο είτε για μια βραδινή έξοδο.

Kαι εδώ μην προσπαθήσεις να είσαι άψογη. Αντίθετα, ατίθασες τούφες είναι… ευπρόσδεκτες.

Ζωή Γκόρου

Ζωή Γκόρου