Το half moon manicure που θα δημιουργήσετε σήμερα θα σας κάνει πολύ υπερήφανες (video)

44

12/1/2020

Alicia Torello είναι η αγαπημένη μας nail artist. Επίσης είναι εκείνη που επιμελείται τα looks αρκετών celebrities μεταξύ των οποίων και η Emilia Clarke. Ο λογαριασμός της στο Instagram είναι απλά ονειρεμένος, έχει 68 χιλιάδες ακόλουθους κι εμείς ανήκουμε φυσικά σε αυτούς. Άλλωστε κάθε, μα κάθε φορά, πριν από το ραντεβού μας στο nail salon επιλέγουμε ένα από τα τέλεια looks της Torello, το αποθηκεύουμε και ζητάμε από τη μανικιουρίστ να το αντιγράψει.

Η Torello έχει μεγάλη αδυναμία στα έντονα χρώματα και τα σοφιστικέ nail art. Πρόκειται για μικρά αριστουργήματα. Τα french mani που δημιουργεί είναι μεταμοντέρνα και ιδιαίτερα όπως επίσης και τα γεωμετρικά.  

Τον τελευταίο καιρό μάλιστα αποφάσισε να κάνει ένα μεγάλο δώρο σε όλες τις θαυμάστριες της. Ανεβάζει στο Instagram video όπου δείχνει βήμα-βήμα τα μανικιούρ της. Αυτό σημαίνει πως από σήμερα κιόλα μπορείτε να αποκτήσετε τα απίθανα looks μόνες στο σπίτι. 

Θα χρειαστείτε το κατάλληλο βερνίκι και φυσικά base και top coat.

Εμείς σήμερα επιλέξαμε ένα half moon manicure με λαμπερή, ροζ βάση και λευκές λεπτομέρειες. Το βερνίκι που θα απλώσετε αρχικά μπορεί να είναι shimmer ή glitter απαλό όμως, σχεδόν διάφανο. Όσο αφορά το λευκό καλό είναι να επιλέξετε ένα με πολύ λεπτό πινελάκι. Αν δε έχετε, χρησιμοποιήστε το αντίστοιχο πινέλο μακιγιάζ, εκείνο που απλώνετε το eyeliner για παράδειγμα.

Δείτε με προσοχή το video που ακολουθεί και προσπαθήστε αν κρατήσετε σταθερό το χέρι σας.

Extra tip: Αν σας ξεφύγει το βερνίκι και λερώσετε το δέρμα γύρω από τα νύχια δεν υπάρχει λόγος να το αφαιρέσετε απ’ όλο το νύχι. Πάρτε μια οδοντογλυφίδα ποτίστε τη με ασετόν και απομακρύνετε το χρώμα με προσοχή.

Μην ξεχάσετε να απλώσετε προηγουμένως το base coat. Περιμένετε για λίγο να στεγνώσει. Επίσης θα πρέπει να έχει σταθεροποιηθεί και το βερνίκι πριν εφαρμόσετε το top coat.