Τα weekends του Χειμώνα θέλουν τη σωστή πλεξούδα (video)

42

11/1/2020

Οι γιορτές πέρασαν και ο χειμώνας παραμένει. Αυτό σημαίνει πως ναι μεν πρέπει τα μαλλιά σας να είναι περιποιημένα αλλά δεν έχετε μια καλή δικαιολογία για να επισκεφτείτε τον κομμωτή σας μόνο γι’ αυτό. 

Άλλωστε αν δεν υπάρχει μια εξαιρετική περίπτωση, ραντεβού κλείνετε για να κόψετε ή να βάψετε τα μαλλιά σας.

Από την άλλη υποσχεθήκατε στον εαυτό σας πως τη νέα χρονιά θα προσπαθήσετε να μην έχετε όλη μέρα στο γραφείο ένα messy (στην κυριολεξία) bun ή μια χαλαρή κοτσίδα. Αυτός είναι ο λόγος που εμείς θα συνεχίσουμε και το 2020 να σας δίνουμε ιδέες για πλεξούδες.

Είναι κομψές, έχετε τα μαλλιά σας μαζεμένα μεν αλλά με ένα twist που παρουσιάζει ενδιαφέρον και μπορείτε να τις συνδυάσετε με όλα τα outfits. Επίσης είναι κατάλληλες τόσο για το γραφείο όσο και για τις βραδινές σας εξόδους.

Αν μέχρι τώρα δεν έχετε προσπαθήσει να δημιουργήσετε μια πλεξούδα μόνες σας, ήρθε η ώρα. Πείτε πως είναι ο επόμενος στόχος σας. Και θα δείτε πως πολύ γρήγορα θα λυθούν τα χέρια σας και θα φτιάχνετε πλεξούδες που θα ζηλεύουν και οι hairstylists ακόμη. Με κλειστά μάτια.

Για το weekend που έρχεται σας έχουμε την ωραιότερη. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να δείτε το video που ακολουθεί και να αντιγράψετε τις κινήσεις. Τι κι αν δεν είναι τέλεια την πρώτη φορά. Εσείς θα εξασκηθείτε θα γυρίζετε επιδεικτικά το κεφάλι σας ώστε να δουν όλη το μικρό σας αριστούργημα.

https://www.instagram.com/p/B7EWXq-CFL6/?utm_source=ig_embed

Πηγή: faysbook.gr