Τα 5 make up trends που πρέπει να γνωρίζετε γιατί θα κυριαρχήσουν μέσα στο 2020

47

16/1/2020

Τις τάσεις της σεζόν τις γνωρίζουμε εδώ και αρκετούς μήνες όπως επίσης και της άνοιξης που έρχεται. Υπάρχουν όμως κι εκείνες που δημιουργούν οι celebrity make up artists και έχουν τη δική τους δυναμική μιας και οι stars και τα it girls είναι εκείνα που επηρεάζουν περισσότερο. 

Και κάπως έτσι οι ειδικοί έχουν καταλήξει σε 5 make up trends που θα δούμε παντού μέσα στο 2020 και πρέπει να τα γνωρίζετε μιας και να τα αντιγράψετε. 

Glosssy lips: Σας το έχουμε πει εδώ και αρκετό καιρό πως οι λάμψεις στα χείλη επανέρχονται δυναμικά αφήνοντας για λίγο στην άκρη τις ματ υφές. Οι αποχρώσεις που θα επικρατήσουν είναι οι nude και οι γήινες ενώ το φινίρισμα είναι λαμπερό και απαλό.

Pre-Highlight: Πρόκειται για τη νέα μεγάλη τάση της χρονιάς και στην ουσία είναι ένα trick των make up artist ώστε να χαρίσουν στην επιδερμίδα μια φυσική λάμψη. Το πετυχαίνουν απλώνοντας ένα highlight σε ρευστή μορφή πριν από το φον ντε τεν. Για την ακρίβεια, αμέσως μετά την ενυδατική κρέμα απλώνετε το highlighter επιμένοντας στα ζυγωματικά, τη μύτη και το μέτωπο. Στη συνέχεια εφαρμόζετε το κονσίλερ και το highlghter.

Water-Tint Foundation: Που σημαίνει φον ντε τεν με βάση το νερό. Οι ειδικοί επιμένουν πως μέσα στους επόμενους μήνες θα γίνει η νέα μας εμμονή. Η αλήθεια είναι πως δεν χαρίζουν τέλεια ή υψηλή κάλυψη αλλά προσφέρουν πλούσια ενυδάτωση στην επιδερμίδα και ένα υγιές και λαμπερό φινίρισμα.

Ιριδίζουσα, λιλά σκιά ματιών: Είναι η απόχρωση που θα δούμε παντού. Ο ρομαντικός τόνος της λεβάντας είναι κομψός, απαλός και ταιριάζει σε όλους τους τόνους επιδερμίδας. Η ιριδίζουσα υφή της χαρίζει μια σοφιστικές και ταυτόχρονα χαρούμενη όψη.

Έντονα φρύδια: Τα φυσικά, φαρδιά φρύδια συνεχίζουν να είναι μεγάλη τάση και το 2020. Αυτή τη χρονιά μάλιστα έχουν “feathered” εφέ. Θα πρέπει δηλαδή να τα χτενίσετε με φορά προς τα επάνω και να καλύψετε τυχόν κενά με ένα μολύβι.