Προβλέψεις Τετάρτη 22 Ιανουαρίου!

54

ΚΡΙΟΣ

Με τον Ήλιο και τον Ουρανό σε όψη τετραγώνου από τον Υδροχόο και τον Ταύρο αντίστοιχα προκύπτουν ζητήματα οικονομικού χαρακτήρα που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στις σχέσεις σου είτε με κάποια άτομα του φιλικού σου περιβάλλοντος, είτε με ανθρώπους που μπορεί να έχεις οικονομικές συναλλαγές και διαφορές. Από την άλλη ίσως εσύ ο ίδιος ζητήσεις τη βοήθεια κάποιων ανθρώπων στους οποίους πιστεύεις ότι μπορείς να βασιστείς, μόνο που η στάση τους δε θα είναι αυτή που προσδοκάς.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ουρανός από το ζώδιο σου και ο Ήλιος από τον Υδροχόο διασταυρώνουν τα ξίφη τους και δεν μπορείς να κάνεις ότι δε σε αγγίζει η μάχη τους, αφού εσύ αποτελείς το μήλο της Έριδος. Από τη μία όσα θεωρείς προτεραιότητες για εσένα κι από την άλλη οι περιορισμοί που μπορεί να πηγάζουν από διάφορες δεσμεύσεις που μπορεί να έχεις, είτε μιλάμε για μια σχέση ή το γάμο σου, είτε μιλάμε για το κομμάτι της καριέρας σου, είτε όμως ακόμα και για κάποια στερεότυπα στα οποία έχεις επιτρέψει να καθορίσουν τις επιλογές σου. Έτσι λοιπόν από τη μία μπορεί να προκύψουν εντάσεις στις σχέσεις σου με σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σου ή με άτομα που έχουν κάποια εξουσία, ενώ στο αισιόδοξο σενάριο κάνεις την επανάσταση σου και απογειώνεσαι.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Με το τετράγωνο του Ουρανού από τον Ταύρο με τον Ήλιο από τον Υδροχόο μπορεί να προκύψουν νέα δεδομένα και προκλήσεις στην επαγγελματική σου ζωή που θα σε αναγκάσουν να προχωρήσεις σε ριζικές αλλαγές προκειμένου να είσαι σε θέση να ακολουθήσεις τις εξελίξεις και να αντέξεις στις απαιτήσεις. Το αυτό ισχύει και για άλλα κομμάτια της καθημερινότητας σου τα οποία πρέπει να ανανεωθούν. Οφείλεις να βάλεις στόχους στη ζωή σου και να μην αφήνεσαι στην κατρακύλα των συνηθειών σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Ήλιο από το Υδροχόο και τον Ουρανό από τον Ταύρο να μην μπορούν να συνεννοηθούν αναγκάζεσαι να προσγειωθείς λίγο απότομα είναι η αλήθεια σε μια πραγματικότητα που αποδεικνύεται κακοτράχαλη για να πας να χτίσεις πάνω της τα όνειρα σου. Το σημαντικό όμως είναι να μην ψαρώσεις από τις όποιες δυσκολίες μπορεί να μην είχες υπολογίσει και να δεις πως μπορείς να προσαρμοστείς στα δεδομένα που παρουσιάζονται. Μπορεί τώρα να ξενερώνεις, αλλά μέσα από τις δυσκολίες θα δεις τα όνειρα σου να αποκτούν πιο πραγματικές διαστάσεις.

ΛΕΩΝ

Ο Ουρανός στον Ταύρο φαίνεται να πνίγεται και κάνει σαματά χωρίς να αφήνει ούτε εσένα να ηρεμήσεις, ειδικά τώρα που θα κάνει και τετράγωνο με τον κυβερνήτη σου, τον Ήλιο. Κάποιοι άνθρωποι βγάζουν στην επιφάνεια ένα πρόσωπο που ως τώρα έκρυβαν ή κι αυτοί να μην το έκρυβαν εσύ επέλεγες να μην το δεις. Χρειάζεται χρόνος για να καταλάβεις κατά πόσο μπορείς να το αποδεχτείς, γιατί αυτοί δεν πρόκειται να αλλάξουν κι ας μην το διαπραγματευτούμε αυτό. Από την άλλη, δεν αποκλείεται να είσαι εσύ αυτός που θα κάνει την έκπληξη και θα τους αφήσεις όλους άναυδους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον Ουρανό από τον Ταύρο και τον Ήλιο από το Υδροχόο να βρίσκονται σε όψη τετραγώνου η ζωή σου δείχνει ότι εξελίσσεται είτε το θέλεις, είτε όχι. Εσύ θα την ακολουθήσεις ή θα μείνεις στις ίδιες αντιλήψεις που κουβαλάς από τα γεννοφάσκια σου; Δεν είναι εύκολη η αλλαγή και μη βλέπεις που απαιτούμε από τους άλλους να αλλάξουν. Όταν έρχεται η ώρα να βγάλουμε από πάνω μας σκέψεις και συμπεριφορές οι οποίες, σωστές ή λάθος μας δημιουργούν ασφάλεια, τότε καταλαβαίνουμε “τι εστί βερύκοκο”…

ΖΥΓΟΣ

Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό είναι μια όψη «παλιοζωή», αφού άλλους τους ανεβάζει κι άλλους τους κατεβάζει. Αυτό που έρχεται να κάνει στη ζωή σου είναι να σε βάλει σε μια διαδικασία να αναθεωρήσεις τι είναι δεδομένο και τι όχι, αφού μεταξύ άλλων έρχεται να βάλει τρίτα πρόσωπα μέσα σε σχέσεις που μπορεί να φάνταζαν ιδανικές και άφθαρτες στο χρόνο. Από την άλλη όμως είναι μια όψη που μπορεί να δώσει και ξαφνικά κέρδη, ακόμα και μέσω τυχερών παιχνιδιών.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το τετράγωνο του Ήλιου απ΄ τον Υδροχόο με τον εγκατεστημένο απέναντι σου Ουρανό έρχεται να ταράξει τα νερά, κυρίως, της οικογενειακή σου ζωής. Προκύπτουν θέματα στα οποία δεν μπορείς να μείνεις παρατηρητής. Αντίθετα, μπορεί εσύ να είσαι ο πρωταγωνιστής ή να σου δίνεται η ευκαιρία να απαλλαγείς από βάρη που κάποιοι άλλοι σε φόρτωσαν, έστω και με τη δική σου συναίνεση. Όση ψυχραιμία κι αν σου συστήσω, σε κάποιες περιπτώσεις οι εντάσεις δε γίνεται να αποφευχθούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Ήλιο σε τετράγωνο με τον Ουρανό από τα ζώδια του Υδροχόου και του Ταύρου αντίστοιχα η σημερινή μέρα μπορεί να έχει ειδήσεις που θα σε ταράξουν και θα ανασύρουν μνήμες ή ψυχολογικού τύπου ζητήματα τα οποία δεν έχεις καταφέρει ως τώρα να αποκωδικοποιήσεις. Ειδικά τα τελευταία, με την πρώτη ευκαιρία παίρνουν τα ηνία στη συμπεριφορά σου και μπορεί να σε κάνουν ανταγωνιστικούς στις σχέσεις σου ή βγάζουν στοιχεία σου που σε φυσιολογικές συνθήκες δεν τα αφήνεις να εκδηλωθούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτές τις μέρες ο Ήλιος από τον Υδροχόο τετραγωνίζει τον Ουρανό στον Ταύρο γεγονός που ρίχνει φως στις ανάγκες και τα συναισθήματα σου με τρόπο που οι όποιες συνειδητοποιήσεις ταράζουν τις ισορροπίες στον φιλικό και τον ευρύτερο κοινωνικό σου κύκλο. Είναι λοιπόν πιθανόν να καταλάβεις ότι η ύπαρξη κάποιων ανθρώπων στη ζωή σου, ακόμα και κάποιου ερωτικού συντρόφου, δεν εξυπηρετεί κάποιον ουσιαστικό σκοπό στη ζωή σου ή ότι το ενδιαφέρον σου για κάποιο χόμπι που είχες ως τώρα να σου τελειώνει…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ήλιος από το ζώδιο σου σχηματίζει μια δύσκολη όψη με τον κυβερνήτη σου, τον Ουρανό πράγμα που μπορεί να αποδειχτεί εξαιρετικά καθοριστικό για τις ζωές κάποιων Υδροχόων. Και το κριτήριο για το ποιους από όλους σας θα επηρεάσει περισσότερο δεν έχει να κάνει με το πόσο κοντά στη σημερινή ημερομηνία είσαι γεννημένος αλλά και με το κατά πόσο έχεις το θάρρος σαν άνθρωπος να κάνεις τις αλλαγές που πρέπει, τη στιγμή που πρέπει. Αν δεν επιτρέπεις στη ζωή να σου δείξει κι άλλες πλευρές της έρχεται ο Ουρανός για να το κάνει με το ζόρι. Σε κάθε άλλη περίπτωση να είσαι έτοιμος για υπέροχες εκπλήξεις σε κάθε τομέα.

ΙΧΘΥΣ

Το τετράγωνο που σχηματίζουν σήμερα ο Ουρανός από τον Ταύρο και ο Ήλιος απ’ τον Υδροχόο σε βοηθάει να καταλάβεις καλύτερα τις ανάγκες σου και σε ωθεί να ζήσεις τη ζωή σου λίγο πιο τυχοδιωκτικά. Καλός ο έλεγχος, η οργάνωση, το πρόγραμμα, όλα…όμως έρχεται και κάποια στιγμή που για να λειτουργήσουν τα πράγματα χρειάζεται απλά αυθορμητισμός. Follow your heart που έλεγε και μια παλιά διαφήμιση ή στα Ελληνικά ακολούθα την καρδιά σου. Επίσης, χωρίς να θέλω να χαλάσω καμία “έκπληξη”, το παρελθόν ξαναζωντανεύει αυτές τις μέρες…

Πηγή: astrologos.gr