Προβλέψεις Πέμπτη 9 Ιανουαρίου!

ΚΡΙΟΣ: Όσο ο Oυρανός κινούνταν ανάδρομα στον Ταύρο είχες από τη μία την ευκαιρία να αλλάξεις τα οικονομικά δεδομένα της ζωής σου, χωρίς αυτό να σημαίνει απαραιτήτως ότι βρήκες μία δουλειά με πολύ καλύτερα λεφτά, μπορεί όμως να σημαίνει ότι βρήκες τρόπους να μειώσεις τα πάγια έξοδά σου και να κάνεις κινήσεις οι οποίες θα σε βοηθήσουν να εξοικονομήσεις πόρους. Τώρα που γυρίζει ορθόδρομος καλείσαι να αποδείξεις ότι τα κέρδη της προηγούμενης περιόδου θα μπορέσεις να τα εκμεταλλευτείς με τον καλύτερο τρόπο. Εγώ θα σου πρότεινα απλώς να προνοήσεις και για το ενδεχόμενο κάποιων εκτάκτων εξόδων.

ΤΑΥΡΟΣ: Ο Ουρανός ετοιμάζεται να γυρίσει σε ορθή πορεία στο ζώδιο σου και να σου δώσει τη δυνατότητα να υλοποιήσεις κάποιες αλλαγές στη ζωή σου, τις οποίες προετοιμάζεις όσο ήταν ανάδρομος, οι οποίες μπορεί να αποδειχτούν τόσο φαντασμαγορικές, όσο φαίνονται. Αν πάλι το προηγούμενο διάστημα έκανες ότι ήταν δυνατόν προκειμένου να αντισταθείς στην αλλαγή και να διατηρήσεις σχέσεις και καταστάσεις που δεν έχουν να σου προσφέρουν τίποτα άλλο, άφησε το σύμπαν να σου αποδείξει ότι… ματαίως προσπαθούσες.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Με τον Ουρανό το προηγούμενο διάστημα να κινείται ανάδρομος στον Ταύρο είχες την ευκαιρία να δεις με μία άλλη ματιά το χάος που επικρατεί στη ζωή σου και να καταλάβεις ποια είναι εκείνα τα πράγματα που πρέπει να διορθώσεις προκειμένου να μπει μια τάξη που ακόμα κι αν δεν το καταλαβαίνεις, την έχεις ανάγκη για να μπορέσεις να ξεκουραστείς. Κάποιες αλλαγές στη δουλειά ή η σύγκρουση σου με κάποιους ανθρώπους που φαίνεται να σε εκμεταλλεύονται θα μπορούσαν να αποτελέσουν μία καλή αρχή προς αυτή την κατεύθυνση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Όσο ο Ουρανός κινούνταν ανάδρομα στον Ταύρο είχες την ευκαιρία να επαναπροσδιορίσεις τον τρόπο με τον οποίο δραστηριοποιείσαι στο φιλικό αλλά και τον κοινωνικό σου περίγυρο. Ίσως κατάλαβες ότι τόσο καιρό έτρεφες ψευδαισθήσεις για το πως σε βλέπουν οι άλλοι και ίσως έπαιρνες πιο σοβαρά από όσο χρειαζόταν κάποια πράγματα. Το σημαντικό είναι ότι αυτή τη στιγμή έχεις τη δυνατότητα να ξανασυστηθείς στον κόσμο και αυτή τη φορά ο τρόπος με τον οποίο θα το κάνεις θα είναι πιο αντιπροσωπευτικός και θα μπορείς να τον υποστηρίξεις καλύτερα, γιατί δεν περιμένεις από τους άλλους να σου πουν τι είσαι, αλλά ξέρεις ποιος είσαι και τι θέλεις.

ΛΕΩΝ: Ο Ουρανός ετοιμάζεται να γυρίσει ορθόδρομος στον Ταύρο, εκεί όπου το προηγούμενο διάστημα σου έδωσε τη δυνατότητα να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα είτε στο γάμο σου είτε στο κομμάτι της καριέρας σου. Πλέον μπορείς να δεις τα πράγματα πιο ρεαλιστικά και να προσγειωθείς στις ανάγκες και τις απαιτήσεις που είναι πιο σημαντικό να εστιάσεις, αφήνοντας τις φιέστες και τα βεγγαλικά γι’ αργότερα. Το καλό είναι ότι ξαναθυμήθηκες πως είναι μάταιο να προσπαθείς να αρέσεις σε όλους και πως έχεις μπροστά σου δυνατότητες που αν τις εκμεταλλευτείς η ζωή σου μπορεί να είναι πιο ευχάριστη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Όσο ο Ουρανός βρίσκονταν σε ανάδρομη τροχιά στον Ταύρο είχες την ευκαιρία να αναθεωρήσεις κάποια πιστεύω σου και να βρεις ένα νέο νόημα στο… μάταιο τούτο κόσμο. Τώρα λοιπόν, πιο σοφός, κάνε αυτά που θεωρείς όντως σημαντικά για εσένα στη ζωή σου. Αν δεν έχεις ταξιδέψει αρκετά μπορείς να αρχίσεις να γνωρίζεις τον κόσμο. Αν θες να μάθεις κάτι καινούργιο, μη χάνεις λεπτό. Αν θες να ζήσεις τη ζωή σου πιο ανέμελα και χωρίς να δίνεις λογαριασμό σε κανέναν, κάνε το χωρίς να νιώθεις τύψεις που δεν είσαι αυτό που οι άλλοι θα ήθελαν.

ΖΥΓΟΣ: Με τον Ουρανό να κινείται ανάδρομος στον Ταύρο το προηγούμενο διάστημα είχες την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με κάποια συναισθήματα που μπορεί μέχρι τώρα να αγνοούσες την ύπαρξή τους ή να αρνιόσουν πεισματικά ότι τα νιώθεις, φοβούμενος ότι θα διαταράξουν τις ισορροπίες και το κομμάτι της ασφάλειας στη ζωή σου. Τώρα που γυρίζει ορθόδρομος όλα όσα συνειδητοποίησες θα κληθείς να τα κάνεις κάτι και να πάρεις αποφάσεις που δεν θα βασίζονται στο φόβο, αλλά σε όσα πραγματικά νιώθεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Και με την ευκαιρία που ο Ουρανός ετοιμάζεται να γυρίσει ορθόδρομος απέναντί σου στον Ταύρο, επίτρεψέ μου να σου αφιερώσω δύο στίχους του αγαπητού Νίκου Καρβέλα ο οποίος εδώ και χρόνια φωνάζει “ ποτέ μη λες ποτέ, δεν ξέρεις τι γίνεται…”. Αν δεν το κατάλαβες τους προηγούμενους μήνες, θα το καταλάβεις από δω και πέρα που θα συνειδητοποιήσεις ότι κάποιοι άνθρωποι μπορεί να φεύγουν από τη ζωή σου έτσι ξαφνικά, αλλά και κάποιοι άλλοι έρχονται να σε ξαφνιάσουν κάνοντας δυναμικό μπάσιμο στη ζωή σου, θυμίζοντας σου πως εκείνο το όργανο μέσα σου στα αριστερά μπορεί να χτυπήσει πολύ πιο δυνατά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εντάξει μπορεί να το βίωσες λίγο δύσκολα το διάστημα που ο Ουρανός κινήθηκε ανάδρομος στον Ταύρο και να κατάλαβες πως όσο κι αν εσύ επιθυμείς διακαώς κάποια πράγματα η πραγματικότητα αποδεικνύει ότι δεν έχουμε τον απόλυτο έλεγχο των επιθυμιών μας, γι’ αυτό και πρέπει να παίρνουμε τη ζωή όπως μας έρχεται. Είναι στο χέρι σου αν θα αντιληφθείς τα δεδομένα που έχεις σαν βάση στην οποία θα φτιάξεις της ζωής σου ή αν θα τα δεις σαν περιορισμό μέσα στον οποίο θα χτίσεις τη φυλακή σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Με τον Ουρανό τους προηγούμενους μήνες να κινείται ανάδρομος στον Ταύρο είχες την δυνατότητα να συνειδητοποιήσεις και να αποδεχτείς κάποιες ανάγκες και κάποια θέλω σου τα οποία μπορεί για καιρό να τα παρέβλεπες ή να τα υποτιμούσες. Και μόνο που τα είδες λοιπόν έχεις κάνει μια καλή αρχή για να ξεκινήσεις να κάνεις χώρο στη ζωή σου για να μπορέσουν να μπουν. Είσαι πιο ανοιχτός στον έρωτα ή στο ενδεχόμενο να αποκτήσεις κάποιο παιδί. Γενικότερα είσαι πιο θετικός στη ζωή και σε ο,τι καινούργιο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Με τον κυβερνήτη σου, τον Ουρανό, το προηγούμενο διάστημα να κινείται ανάδρομος στον Ταύρο είχες τη δυνατότητα να κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα και να κλείσεις κάποιες εκκρεμότητες με το παρελθόν. Και δε μιλάω για το χθες και το προχθές, αλλά ενδεχομένως για πράγματα που μπορεί να σε στιγμάτισαν από παιδί. Πλέον πιο σίγουρος και πιο δυνατός μπορείς να αφήσεις πίσω σου ένα παρελθόν που σε στοιχειώνει και να πατήσεις στα πόδια σου με μεγαλύτερη πίστη στις δυνατότητες σου. Ίσως θελήσεις να ανεξαρτητοποιηθείς από ανθρώπους και καταστάσεις που νιώθεις να σε δεσμεύουν.

ΙΧΘΥΣ: Όσο ο Ουρανός κινούνταν ανάδρομος στον Ταύρο είχες την ευκαιρία να γνωρίσεις μία άλλη πλευρά των ανθρώπων που συναναστρέφεσαι και να καταλάβεις ότι όσο κι αν προσπαθείς να διατηρείς αναλλοίωτη την καθημερινότητά σου, οι άνθρωποι και οι σχέσεις αλλάζουν και οφείλεις να προσαρμόζεσαι στα νέα δεδομένα. Το επόμενο λοιπόν διάστημα θα μπορέσεις να αξιοποιήσεις όλη αυτή την πληροφορία και να κινηθείς έξυπνα, αρπάζοντας ευκαιρίες που θα σε βοηθήσουν να υπερασπιστείς τα συμφέροντα σου.

Πηγή: astrologos.gr