Προβλέψεις Πέμπτη 23 Ιανουαρίου!

50

ΚΡΙΟΣ

Το εξάγωνο της Αφροδίτης με το Δία αναμένεται να φέρει κάποιες θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σου, όπου δεν αποκλείεται να σου γίνει και μία πρόταση η οποία μπορεί να φαίνεται πολύ καλή για να είναι αληθινή, ωστόσο μάλλον δεν είναι και τόσο τυχαία, αλλά ψαγμένη στη λεπτομέρεια της. Αν από την άλλη σε απασχολεί κάποιο θέμα υγείας, η ημέρα προσφέρεται για να βρεις τον κατάλληλο άνθρωπο θα μπορέσει να δώσει τη λύση στο πρόβλημά σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την κυβερνήτη σου, την Αφροδίτη, σε πολύ θετική όψη με το Δία φαίνεται ότι παρουσιάζονται στη ζωή σου κάποιες διέξοδοι τη στιγμή που κάποια πράγματα φαίνεται ότι δεν μπορούν να πάρουν την τροπή που υπολόγιζες ή τη στιγμή που εσύ ο ίδιος νιώθεις ότι έχεις φτάσει σε ένα τέλμα σε κάποιο τομέα της ζωής σου. Η λύση λοιπόν είναι μπροστά σου και θα μπορούσε να σχετίζεται με μία ερωτική ιστορία που σου δίνει την ενέργεια που χρειαζόσουν ή θα μπορούσε να σχετίζεται και με κάποιο πρόσωπο που έχει την εμπειρία για να σε βοηθήσει στη φάση αυτή.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Το οικονομικό δέλεαρ που βάζουν στη ζωή σου Αφροδίτη και Δίας μπορεί να είναι τόσο αξιόλογο που να σε κάνει να δεις θετικά μία κατάσταση που σε πρώτη ανάγνωση φαίνεται να είναι αρκετά δεσμευτική και ίσως πιεστική για εσένα. Μια νέα θέση στη δουλειά ή η αλλαγή περιβάλλοντος στον εργασιακό σου χώρο μπορεί να σε ξεβολεύει, όμως από την άλλη φαίνεται ότι αξίζει τον κόπο να δώσεις μια ευκαιρία στα πράγματα και να δεις κατά πόσο θα μπορέσεις να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με το Δία και την Αφροδίτη να συνεργάζονται αρμονικά σήμερα είναι πιθανό να κάνεις κάποια επαγγελματική συζήτηση η οποία φαίνεται να πληροί τις απαιτήσεις σου και να σε βάζει σε σκέψεις να ασχοληθείς με κάτι που μέχρι τώρα ίσως αγνοούσες ότι υπάρχει ή ότι θα είχες τη δυνατότητα γενικότερα. Στα ερωτικά σου μια γνωριμία σήμερα μπορεί να σε γεμίσει ελπίδες ότι θα εξελιχθεί σε κάτι καλό και μάλλον δεν είναι αβάσιμες, ενώ αν είσαι ήδη σε σχέση βρίσκεις τρόπους για να κάνεις το κλίμα πολύ ευχάριστο μεταξύ σας.

ΛΕΩΝ

Το εξάγωνο της Αφροδίτης με το Δία μπορεί να δίνει ένταση στη μέρα σου, αλλά φαίνεται ότι το έχεις ανάγκη και το απολαμβάνεις. Η οικειότητα στη σχέση σου με κάποιο πρόσωπο από τον επαγγελματικό σου χώρο ίσως δεν είναι και τόσο αθώα ούτε την πλευρά σου ούτε τη δική του. Από την άλλη η σημερινή μέρα θα σου δώσει την ευκαιρία να ρυθμίσεις κάποια θέματα που μπορεί να σε επηρεάζουν στην καθημερινότητά σου και να σου δημιουργούν ιδιαίτερο άγχος. Πολύ πιθανό ένα τέτοιο ζήτημα να σχετίζεται με κάποιο θέμα υγείας ή να είναι οικονομικής φύσεως.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το εξάγωνο που σχηματίζει ο Δίας από τον Αιγόκερω με την Αφροδίτη στους Ιχθείς είναι μία όψη ιδανική για τα ερωτικά σου, η οποία από τη μία θα σου δώσει την ευκαιρία να καταλάβεις ότι ο άνθρωπος που έχεις δίπλα σου είναι ουσιαστικά παρών και διατεθειμένος να κάνει κάποιες θυσίες, αν αυτό σε βοηθάει με κάποιο τρόπο, ενώ από την άλλη αν είσαι μόνος σου μία νέα γνωριμία σήμερα έρχεται να σου δώσει άλλο αέρα και την πίστη ότι έρχονται καλύτερες μέρες!

ΖΥΓΟΣ

Η κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη, που σήμερα θα βρίσκεται υπό τη σκέπη του Δία είναι αυτή πού θα σου δώσει την καλή διάθεση και την αισιοδοξία για να ανταπεξέλθεις στις απαιτήσεις της μέρας και στις όποιες υποχρεώσεις έχεις. Η κατανόηση με την οποία θα σε αντιμετωπίσουν σήμερα κυρίως κάποιοι συνάδελφοί σου, αφενός θα σου δώσει το περιθώριο να ασχοληθείς με κάποια ζητήματα που μπορεί να σε αγχώνουν κι αφετέρου θα λειτουργήσει ευνοϊκά στις μεταξύ σας σχέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μπορεί ο Ουρανός απέναντί σου να αποτελεί ένα δέος που είναι δύσκολο να το διαχειριστείς, κυρίως όσον αφορά στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σου, όπου οι σεισμικές δονήσεις διαδέχονται η μία την άλλη, όμως το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Δία σήμερα έρχεται να λειτουργήσει σαν ασπίδα προστασίας φέρνοντας στη ζωή σου νέες γνωριμίες που είναι ικανές να αγγίξουν την καρδιά σου και να λειτουργήσουν πολύ θετικά στην ψυχολογία σου που τελευταία ίσως είναι λίγο πιο επιβαρυμένη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αφροδίτη και Δίας σήμερα έρχονται από τη μία για να τονώσουν την αυτοπεποίθησή σου και να σου δώσουν τις αποδείξεις αγάπης που χρειάζεσαι από κάποιους ανθρώπους που είχες αμφισβητήσει έντονα το προηγούμενο διάστημα κι από την άλλη για να φέρει εξελίξεις σε κάποιο οικονομικό ζήτημα δικό σου ή κάποιου οικογενειακού σου προσώπου το οποίο σε απασχολεί έντονα. Μια μετακόμιση ή γενικότερα μία συμφωνία που σχετίζεται με κάποιο ακίνητο μπορεί να αποδεχτεί ιδιαίτερα συμφέρουσα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η θετική όψη που σχηματίζουν σήμερα ο Δίας από το ζώδιό σου με την Αφροδίτη κάνει την τύχη να είναι με το μέρος σου και θέλει να βγαίνεις “νικητής” από μία συζήτηση ή διαπραγμάτευση. Είναι μια ευκαιρία και για σένα να πλασάρεις τον εαυτό σου και τα προσόντα σου με τον καταλληλότερο τρόπο, με αυτόν δηλαδή που δύσκολα θα μπορούσε να σου αντισταθεί κάποιος, πράγμα που προσδίδει στη γοητεία σου και σε κάνει ακαταμάχητο στο κομμάτι του φλερτ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Αφροδίτη από τη μια να φροντίζει για την οικονομική, αλλά και τη συναισθηματική σου ασφάλεια με κάθε τρόπο και το Δία από την άλλη να λειτουργεί σας φύλακας άγγελος στο παρασκήνιο υπάρχουν εξελίξεις σήμερα που σε γεμίζουν αισιοδοξία. Προκύπτουν λοιπόν συζητήσεις στα επαγγελματικά που φαίνεται ότι έχουν νόημα να τις ψάξεις περισσότερο, ακόμα κι αν για την ώρα δεν είναι απόλυτα ξεκάθαρο το τι θα πρέπει να περιμένεις. Όσο για την ερωτική σου ζωή… θα σεβαστώ ότι θέλεις να κρατήσεις μυστικά κάποια πράγματα!

ΙΧΘΥΣ

Το εξάγωνο που σχηματίζουν η Αφροδίτη από το ζώδιό σου με το Δία στον Αιγόκερω προσθέτει κι άλλο στη γλυκιά και συμπαθητική αύρα που αποπνέεις αυτές τις μέρες και φυσικά στη γοητεία που ασκείς στους γύρω σου. Είναι η ευκαιρία σου λοιπόν για να καταφέρεις να προωθήσεις κάποιες προσωπικές σου επιδιώξεις και φυσικά να βγεις ευνοημένος στο ερωτικό παιχνίδι. Ειδικά αν είσαι μόνος σου δεν είναι μέρες για να μείνεις στο σπίτι. Αντίθετα είναι εποχή που το να κοινωνικοποιηθείς και το να μπεις σε ένα νέο κύκλο ανθρώπων θα σου δώσει την ευκαιρία να κάνεις πολλές και ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Πηγή: astrologos.gr