Οι αφέλειες είναι το νέο… αξεσουάρ μαλλιών και σας έχουμε τις ωραιότερες

115

16/1/2020

Τις τάσεις στα μαλλιά τις γνωρίζετε. Το bob παραμένει μία από τις μεγαλύτερες ενώ το mullet είναι το νέο απρόσμενο trend που μας έχει ξετρελάνει. Και τώρα οι hairstylists έρχονται να σας ενημερώσουν πως οι αφέλειες είναι το νέο αξεσουάρ μαλλιών. Εκείνο που τα “στολίζει” μόνιμα χαρίζοντας μια κομψή πινελιά στο look σας.

Εμείς βρήκαμε τις ωραιότερες για εσάς και είναι σίγουρα πως κάποιες θα σας κολακεύουν απίστευτα.

Στο εξώφυλλο τους νέου της album “Rare”, η Selena Gomez υιοθέτησε απίθανες αφέλειες που συνδύασε με το νέο της shaggy look που έχει απίθανες ασυμμετρίες και της ταιριάζουν τέλεια.

Η Kacey Musgraves έκοψε counrty look αφέλειες. Ένα twist που θυμίζει curtain bangs. Χαρίζουν στα μακριά, μαύρα και γυαλιστερά μαλλιά της το ωραιότερο twist.

Το μοντέλο Taylor Hill είναι σχεδόν αγνώριστη με τις νέες τις μακριές και με όγκο αφέλειες που προσφέρουν στα μακριά μαλλιά της ένα υπέροχο ύφος.

Αν έχετε σγουρά μαλλιά ήρθε η ώρα να τολμήσετε τις αφέλειες. Ιδανικά, πρέπει να είναι κομμένες λίγο πάνω από τα φρύδια. Σπαστές ή σγουρές δείχνουν υπέροχες και ανέμελες.

Αν είναι πολύ σγουρά τα μαλλιά σας τότε θα ζητήσετε από τον κομμωτή σας να δημιουργήσει το κατάλληλο κούρεμα ώστε να δώσει ένα look που ενώνει τις αφέλειες με το υπόλοιπο μήκος.

Η Jeanette Madsen αποδεικνύει πως τα highlights στις αφέλειες είναι ότι πιο chic. Ειδικά όταν είναι ολόισιες και μακριές θα σας ξετρελάνουν.

Αν πάλι δεν είστε έτοιμες να κόψετε αφέλειες μπορείτε να φορέσετε με clips. Τις τοποθετείτε και τις αφαιρείτε όποτε θέλετε και είναι πραγματικά το τέλειο αξεσουάρ. Δείχνουν υπέροχες σε ίσια, μακριά μαλλιά.

Ενώ παράλληλα οι faux bangs χαρίζουν μια κομψή πινελιά και σε εσάς που αγαπάτε να μαζεύετε τα μαλλιά σας σε κότσο ή αλογοουρά.

Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να κλείσετε ραντεβού με τον κομμωτή σας αφού επιλέξετε προηγουμένως το ύφος που σας αρέσει περισσότερο.