Ημερίδα Εμπορική καθοδήγηση (mentoring) και συμβουλευτική επιχειρηματικής εξέλιξης (coaching)

70

22/1/2020

H καθοδήγηση συμβάλλει στην προσωπική ανάπτυξη και την επαγγελματική υποστήριξη, ώστε να αντιμετωπιστούν με τον καλύτερο τρόπο οι ανάγκες και οι προκλήσεις.

Ο όμιλος Νέων Επιστημόνων & Επαγγελματιών Humans και ο όμιλος Νεανικής Επιχειρηματικότητας, αναγνωρίζοντας τη σημασία της καθοδήγησης στην επιχειρηματικότητα, σας προσκαλούν τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2010 και ώρα 20:00 στο αμφιθέατρο της Διαγωνίου του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Τσιμισκή 103 με Βύρωνος (είσοδος από Ισαύρων) σε ημερίδα με θέμα «Εμπορική καθοδήγηση (mentoring) και συμβουλευτική επιχειρηματικής εξέλιξης (coaching)».

Εισηγητές: Παναγιώτα Αλεξίου (Οικονομολόγος, MBA, PCC Coach), με θέμα «Coaching Υψηλών Αποδόσεων» – Πέτρος Σίμος (Διοίκηση Επιχειρήσεων, Business Coach), με θέμα «Ένα Πλάνο Καλλιέργειας Επιχειρηματικής Νοοτροπίας» – Κατερίνα Δασκαλοπούλου (Οικονομολόγος, MSc Διαχείριση Κρίσεων), με θέμα «Υλοποίηση προσωπικών και επαγγελματικών στόχων» – Nίκος Χουβαρδάς (Γενικός Διευθυντής Exodos Club), με θέμα «Ο νευρογλωσσικός προγραμματισμός (NLP).

Το κλειδί της επιτυχίας στη ζωή, την επιχειρηματικότητα και τις πωλήσεις». – Ελιάνα Κυνηγοπούλου (MBA Διοίκηση Επιχειρήσεων, Γελωτοθεραπεύτρια), με θέμα «Ευελιξία στις αλλαγές».

Οι Πρόεδροι των Ομίλων Γιάννης Αθανασιάδης, LLM, PhD Εμπορικού Δικαίου – Xρήστος Σταυρόπουλος, LLM Πολιτικές Επιστήμες.

Πηγή: όμιλος Νέων Επιστημόνων & Επαγγελματιών Humans