ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Search

Είσαι πολύ μελαχρινή και θες ανταύγειες; Πάρε παράδειγμα από τις αγαπημένες μας celebrities

644

15/1/2020

Οι ανταύγειες για τις μελαχρινές είναι ένα θέμα ανεξάντλητο. Είναι ένα παντοτινό φλερτ που δεν καταλήγει άμεσα σε… «σχέση» και επιστρέφεις σε αυτό ξανά και ξανά.

Είναι μία μεγάλη απόφαση και ένα κάποιο ρίσκο γι’ αυτό πολλές διστάζουν και το σκέφτονται διπλά και τριπλά πριν πάρουν την απόφαση.

Συμφωνούμε απόλυτα, δεν είναι μία απόφαση που πρέπει να παίρνεται επιπόλαια.

Τι πρέπει όμως να σκεφτείς πριν κάνεις ανταύγειες στα σκούρα, μεσογειακά μαλλιά σου; Πρώτα από όλα πρέπει να ξέρεις πως οι διακριτικές ανταύγειες είναι πάντα οι καλύτερες.

Ακόμα και αν είσαι έτοιμη για μία μεγάλη αλλαγή, είναι καλύτερα να ξεκινήσεις φειδωλά και να ανοίξεις περισσότερες τούφες μετά από λίγο καιρό και αφού συνηθίσεις την αλλαγή στον καθρέφτη.

Έπειτα, πρέπει να συμφιλιωθείς με το χρώμα σου. Οι μεσογειακές γυναίκες έχουμε θερμούς τόνους στα μαλλιά μας και όταν λέμε θερμούς εννοούμε χρυσούς και κόκκινους.

Αυτοί είναι οι τόνοι που μας ταιριάζουν και είναι ανώφελο να πας κόντρα σε αυτό που σου ταιριάζει ζητώντας κάτι πολύ σαντρέ. Τέλος, έχουμε την τοποθέτηση. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να κάνεις ανταύγειες, μπαλαγιάζ ή και ξανοίγματα στα μαλλιά σου.

Μπορείς να κάνεις σε όλο το κεφάλι, μπορείς να κάνεις μόνο μπροστά, μπορείς να ανοίξεις μόνο τις μπροστινές τούφες και τις άκρες…

Η επιτυχία βασίζεται στο ιδανικό για εσένα κοκτέιλ απόχρωσης και τοποθέτησης! Για να σε βοηθήσουμε να πάρεις μερικές ιδέες και να συζητήσεις με τον κομμωτή σου το αν πρέπει το φλερτ με τις ανταύγειες να γίνει σχέση, συγκεντρώσαμε τις δέκα μελαχρινές celebrities με τις ωραιότερες ανταύγειες παρακάτω. Για ρίξε μία ματιά…

ΕΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ. Είναι η γυναίκα που έκανε πρώτη το ομπρέ στην Ελλάδα και παραμένει μία από τις μελαχρινές με τις πιο chic ανταύγειες.
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΕΡΟΝΙΚΟΛΟΥ. Η Κατερίνα έχει διακριτικές, θερμές ανταύγειες δύο τόνους πιο ανοιχτές από το φυσικό της χρώμα. Φωτίζει έτσι τα μαλλιά της χωρίς υπερβολές.
ΔΑΝΑΗ ΠΑΠΠΑ. Έχει πολύ… ΠΟΛΥ διακριτικό ομπρέ που φωτίζει το χρώμα αλλά και όλο της το πρόσωπο. Ιδανικό για αρχάριες ή για εσένα που δεν θέλεις μεγάλη αλλαγή.
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ. Έχει το πιο extreme χρώμα από όλες με έντονα ξανοίγματα στις άκρες που την κάνουν να δείχνει πιο φρέσκια και νέα. Είναι ιδανικό για εσένα που είσαι έτοιμη ΚΑΙ για ένα κούρεμα.
ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΡΑΛΛΗ. Η Νικολέττα έχει ένα καθαρό και… σαντρέ καστανό με πολύ διακριτικές ανταύγειες που ταιριάζει στις ψυχρές επιδερμίδες.
ΗΛΙΑΝΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ. Η Ηλιάνα πρόσφατα άνοιξε τα μαλλιά της, γλυκαίνοντάς τα με μπαλαγιάζ σε πιο ανοιχτό καστανό και φυσικά φωτίζοντας τις αφέλειές της με ανταύγειες.
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΙΚΟΥΔΗ. Η Κατερίνα φώτισε συνολικά τα μαλλιά της με πολύ λεπτές και πολλές ανταύγειες σε ανοιχτό καστανό.
ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΤΣΙΜΤΣΙΛΗ. Έχει ένα γλυκό καστανό με πολύ όμορφο και φυσικό ντεγκραντάρισμα που κάνει τα μαλλιά της να μοιάζουν σα να άνοιξαν από τον ήλιο.
ΤΟΝΙΑ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ. Το χρώμα της Τόνιας είναι ένα πολύ πλούσιο και λαχταριστό σοκολατί το οποίοφω΄τιζει με καραμελένιες ανταύγειες. Τέλειο.
ΥΒΟΝΝΗ ΜΠΟΣΝΙΑΚ. Η Υβόννη έχει ένα κλασικό καστανό με πολύ λεπτές αντα΄θγειες, ό, τι πρέπει για να φωτίσει την επιδερμίδα της και να την κα΄νει να δείχνει super fresh.
Χριστίνα Αναστασία Χρόνη

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη

Πηγή: queen.gr