Δείτε τι πρέπει να κάνετε αν έχετε καστανά μαλλιά και θέλετε να τους χαρίσετε μια φυσική λάμψη

51

15/1/2020

Οι καστανές, φυσικές και μη, είστε πιστές στο κλασικό και κομψό χρώμα των μαλλιών σας.

Είναι άλλωστε τάση κάθε σεζόν απλά με κάποιες παραλλαγές οι μικρές λάμψεις που τους χαρίζουν το ξάνοιγμα που αποκτούν με τον ήλιο. 

Κατά καιρούς ζητήσατε από τον κομμωτή σας την τεχνική του ombre ή του balayage τα οποία επανήλθαν στο προσκήνιο φέτος.

Και τώρα οι haistylists σας έχουν τις καλύτερες προτάσεις αν θέλετε να κρατήσετε την καστανή βάση αλλά με ένα γοητευτικό και σοφιστικέ twist και copper, caramel και bronzer highlights.

Κρατήστε τη ρίζα καστανή και δημιουργήστε απαλά μελί highlights που χαρίζουν ένα sun-kissed εφέ. Φυσικό, διακριτικό και υπέροχο αν θέλετε μια μικρή αλλαγή.

Αν έχετε πολύ σγουρά μαλλιά ή σας αρέσει το curly και wavy hairstyleμπορείτε να χαρίσετε στις άκρες των μαλλιών ζεστά, καστανά highlights που δείχνουν τέλεια ειδικά σε αυτά τα looks.

H celebrity haircolorist Cassondra Kaeding δημιούργησε στην Olivia Munn το εμβληματικό χρώμα στα μαλλιά της που ονομάζει “smoky gold”. Όπως βλέπετε τα highlights βρίσκονται μόνο στις άκρες.

Τα πολύ ανοιχτά καστανά highlights στο μπροστινό μέρος των μαλλιώνφωτίζουν ολόκληρο το πρόσωπο και είναι ένα τρικ των haircolorists και πρέπει να το δοκιμάσετε.

https://www.instagram.com/p/B6ADxlKgvYn/?utm_source=ig_embed

Οι καστανοκόκκινες λεπτομέρειες καθώς κι εκείνες στην απόχρωση της κανέλας με την τεχνική του balayage χαρίζουν το τέλειο αποτέλεσμα και ταιριάζουν τέλεια στις γυναίκες με ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα.