Δείτε τις κακές beauty συνήθειες που θα αφήσετε πίσω τη νέα χρονιά

40

11/1/2020

Όλες μας έχουμε κάποιες κακές beauty συνήθειες που πρέπει επιτέλους να σταματήσουμε.

Είναι μια νέα χρονιά και δεκαετία και επιβάλλεται να ξεχάσουμε κάποια πράγματα ώστε να ανανεωθούμε και κυρίως να εξαφανίσουμε ακόμη και τις πιο μικρές ατέλειες.

Κάποιες συνήθειες ίσως να μην της συνειδητοποιούμε μιας και γίνονται ασυναίσθητα. Εμείς τις εντοπίσαμε και σας τις αποκαλύπτουμε.

Καθαρισμός πρωί και βράδυ: Ναι, κάποιες μέρες είστε πολύ κουρασμένες και κάποιες άλλες δεν έχετε ίχνος μακιγιάζ. Πρέπει να καθαρίζετε το πρόσωπο σας ότι κι αν γίνει. Πάντα. Χωρίς εξαιρέσεις.

Τεχνητά νύχια: Ναι, έχετε αδυναμία στο nail look των Kardashian-Jenner και ας πούμε πως σας καταλαβαίνουμε. Γνωρίζετε όμως πως δεν είναι ότι καλύτερο για τα φυσικά σας νύχια τα οποία πρέπει επιτέλους να ανασάνουν και να δυναμώσουν.

Αφαιρέστε τα τεχνητά και φροντίστε τα δικά σας. Και κάτι ακόμη. Σε καμία περίπτωση δεν το κάνετε μόνες σας, είναι αποκλειστικά και μόνο δουλειά της nail artist.

https://www.instagram.com/p/B6ou0m0Hads/?utm_source=ig_embed

Ρετινόλη και βιταμίνη C: Δύο συστατικά που πρέπει να πάρουν την πρώτη θέση στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης. Είναι ο μόνος τρόπος να αποκτήσετε ή να διατηρήσετε τη φυσική λάμψη της επιδερμίδας.

https://www.instagram.com/p/B7HsOv7lWyi/?utm_source=ig_embed

Facialist και δερματολόγος: Οι επισκέψεις σας πρέπει να είναι πιο συχνές. Είναι οι μοναδικοί που μπορούν να φροντίσουν την επιδερμίδα σας σε βάθος και να αντιμετωπίσουν τυχόν προβλήματα.

https://www.instagram.com/p/B7HnfjdAr7x/?utm_source=ig_embed

Καθαρά πινέλα: Σας έχουμε τονίσει πως τα εργαλεία της ομορφιάς σας είναι παράλληλα και πηγή μόλυνσης. Φροντίστε λοιπόν μία φορά την εβδομάδα να καθαρίζεται τα πινέλα σας αλλά και το beauty blender ώστε να είστε ήσυχες.

https://www.instagram.com/p/B7JLWB_AG2c/?utm_source=ig_embed

Primer: Μην απλώνετε το φον ντε τεν απευθείας στην επιδερμίδα. Οι make up artists επιμένουν πως μόνο αν προηγουμένως έχετε εφαρμόσει το primer το μακιγιάζ θα παραμείνει στη θέση του για ώρες.

Αντηλιακό: Μην το κρύβεται στο ντουλάπι του μπάνιου μέχρι το καλοκαίρι. Οι ακτίνες του ήλιου είναι εδώ ακόμη κι όταν δεν τις βλέπουμε ή νοιώθουμε.

Απλώνετε αντηλιακό καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου αν θέλετε να πάνε όλα καλά.