Δείτε τα shag cuts που θα σας πείσουν να κλείσετε ραντεβού με τον κομμωτή σας αμέσως τώρα

46

12/1/2020

Την περασμένη χρονιά σχεδόν καθημερινά μια celebrity έκοβε τα μαλλιά της σε bob. Δεν τις προλαβαίναμε. Από ένα σημείο και μετά δημιουργήθηκε club. Το bob club του οποίου τα μέλη αυξάνοντας επικίνδυνα. Η τάση συνεχίζει να είναι μεγάλη αλλά φέτος (ευτυχώς) υπάρχει και ένα ακόμη κούρεμα που θα μας απασχολήσει πολύ. Πρόκειται για το shag που έρχεται απευθείας από τα 80’s. Η αλήθεια είναι πως το είχαμε ξεχάσει μιας και δεν ήταν ότι ωραιότερο. Η νέα του όμως, μοντέρνα εκδοχή είναι υπέροχη.

Ναι, το shag εκσυγχρονίστηκε και αποτελεί ένα από τα hits του 2020. Οι πιο τολμηρές το υιοθέτησαν στα τέλη της περασμένης χρονιάς με πρώτη και καλύτερη τη Billie Eilish. Ακολούθησε η Selena Gomez με ένα από τα ωραιότερα ever.

Και τώρα οι haistlists το προτείνουν ανεπιφύλακτα επιμένοντας πως υπάρχει ένα shag που σας ταιριάζει. 

Εμείς βρήκαμε τα πιο εντυπωσιακά. Εσείς πρέπει να επιλέξετε το αγαπημένο σας, να το αποθηκεύσετε και να κλείσετε ραντεβού με τον κομμωτή σας.

Αν τα μαλλιά σας είναι σγουρά το shag δείχνει rock και υπέροχο. Το συγκεκριμένο κούρεμα μάλιστα τις κάνει να δείχνουν ακόμη πιο ωραίες.

Αν το καρέ σας μάκρυνε και θέλετε μια ανανέωση τότε το shag είναι η καλύτερη πρόταση. Αν δε, είναι και ξανθά τα μαλλιά σας τότε είναι τέλεια.

Αλλά και στα μακριά μαλλιά το shag δείχνει υπέροχο. Δεν υπάρχει λόγος να πειράξετε το μήκος. Θα κόψετε τη φράντζα και θα κάνετε μερικές ασυμμετρίες στα υπόλοιπα μαλλιά.

Στο μέτριο μήκος μια μακριά φράντζα θα χαρίσει το ωραιότερο look της σεζόν.

Πλατίνα και shag είναι ο τέλειος συνδυασμός. Το shag χαρίζει ένα cool τόνο και το ξανθό της πλατίνα αναβαθμίζει το κούρεμα.

Το συγκεκριμένο haircut δείχνει υπέροχο και στο rose-gold. Τολμήστε να κόψετε και να βάψετε τα μαλλιά σας το φετινό χειμώνα.

Shaggy lob: Και αυτό σημαίνει πως το κούρεμα σας κινείται ανάμεσα στις δύο μεγάλες τάσεις.

Κοντό shag. Για όσες από εσάς δεν είστε ακόμη έτοιμες να κόψετε τα μαλλιά σας σε pixie.