Αν αγαπάτε το κόκκινο κραγιόν πρέπει να μάθετε πως να το συνδυάζετε για να δημιουργήσετε τα ωραιότερα looks

46

20/1/2020

Οι τάσεις κάθε σεζόν είναι πολλές και αρκετές τις ακολουθείτε πιστά και με ενθουσιασμό. Υπάρχουν όμως πάντα και οι σταθερές αξίες. Τα κλασικά προϊόντα μακιγιάζ που δεν αποχωρίζεστε ποτέ, που σας σώζουν τις μέρες ή νύχτες που δεν ξέρετε τι μακιγιάζ να υιοθετήσετε. Εκείνα που ταιριάζουν σε όλες τις ώρες και περιστάσεις. Και το Νο 1 είναι το κόκκινο κραγιόν. Πρόκειται για το πλέον κλασικό κι εκείνο που υπάρχει στο νεσεσέρ κάθε γυναίκας ανεξάρτητα από την ηλικία και το look. 

Οι make up artists επίσης το αγαπούν πολύ και αυτός είναι ο λόγος που το επαναφέρουν κάθε σεζόν στο προσκήνιο. Ίσως με μια νέα απόχρωση αλλά παραμένει να είναι το αγαπημένο, παλιό, καλό κόκκινο. Μπορεί να έχει πορτοκαλί ή ροζ υποτόνους. Να είναι πολύ σκούρο, σχεδόν μαύρο. Όπως και να έχει όμως είναι κόκκινο.

Κατά καιρούς αποκαλύπτουν τα μικρά τους μυστικά ώστε να το απλώσετε τέλεια, να παραμείνει στη θέση του για ώρες αλλά και τους τρόπους να το συνδυάσετε με το υπόλοιπο μακιγιάζ. Και εδώ ακριβώς θα σταθούμε. Μερικά ακόμη tips είναι χρήσιμα άλλωστε. Σωστά; 

Αν νοιώθετε πως είναι πολύ έντονο, ταμπονάρετε με ένα χαρτομάντιλο για να αφαιρέσετε την περίσσεια ποσότητα και απλώστε στα ζυγωματικά σας highlighter. 

https://www.instagram.com/p/Bj9IbE0HftX/?utm_source=ig_embed

Αφού απλώστε το κραγιόν εφαρμόστε μικρή ποσότητα highlighter στο κέντρο των χειλιών. Θα τα κάνετε να μοιάζουν μεγαλύτερα και πιο λαμπερά.

https://www.instagram.com/p/B4psBfOBqkx/?utm_source=ig_embed

Ένα πολύ έντονο χρώμα στα χείλη μπορεί να κάνει το υπόλοιπο πρόσωπο να δείχνει άτονο. Τονίστε λοιπόν τα φρύδια και τις βλεφαρίδες σας. 

Το μονοχρωματικό look συνεχίζει να είναι μεγάλη τάση. Επιλέξτε ένα κραγιόν με πορτοκαλί υποτόνους και απλώστε σε χείλη και ζυγωματικά την ίδια ακριβώς απόχρωση. 

https://www.instagram.com/p/B06taKup0S5/?utm_source=ig_embed

Ένα cat-eye look συνδυάζεται υπέροχα με το κόκκινο κραγιόν. Μπορεί να σας φαίνεται υπερβολικό αλλά οι ειδικοί επιμένουν πως είναι ισορροπημένο.

https://www.instagram.com/p/B3pn8raDNi-/?utm_source=ig_embed

Στις Χρυσές Σφαίρες η Kat Graham υιοθέτησε ένα υπέροχο και ανατρεπτικό look που πρέπει να αντιγράψετε. Συνδύασε το κόκκινο χρώμα στα χείλη με μοβ σκιά ματιών. Τολμήστε το.

https://www.instagram.com/p/B6_vgWoH1wQ/?utm_source=ig_embed

Το ροζ με το κόκκινο είναι ένας επίσης τέλειος συνδυασμός. Απλώστε έντονη ροζ σκιά και blush στα ζυγωματικά και κόκκινο κραγιόν στα χείλη σας. 

https://www.instagram.com/p/BzwlkCvHX07/?utm_source=ig_embed