Έβγαλες σπυράκια από το ξύρισμα; Έτσι θα τα εξαφανίσεις

81

16/1/2020

Οι φίλες σου κανόνισαν τελευταία στιγμή έξοδο, εσύ ήθελες να φορέσεις το καινούριο σου φόρεμα και καταλήγεις να κάνεις μπάνιο και να ξυρίζεις τα πόδια σου σαν την τρελή. Και εκεί που πας να βάλεις καλσόν τρομάζεις, γιατί μόλις αντίκρισες μερικά ενοχλητικά σπυράκια στα πόδια σου. Η επόμενη σκέψη σου είναι το πώς θα βάλεις το φόρεμα, αφού θα φαίνονται τα σπυράκια.

Ναι, αυτά τα σπυράκια εμφανίστηκαν με το ξύρισμα που έκανες. Πειράζοντάς τα δεν πρόκειται να εξαφανιστούν. Ούτε η λύση είναι να φορέσεις ένα τζιν παντελόνι για να τα κρύψεις. Πρέπει να τα αντιμετωπίσεις εδώ και τώρα. Πώς θα γίνει αυτό;

Μάθε όλους τους τρόπους αντιμετώπισης στην παρακάτω gallery.

Καλό είναι να έχεις στο νεσεσέρ σου aloe vera gel. Αυτό το gel έχει την ικανότητα να επουλώνει εγκαύματα και ερεθισμούς του δέρματος. Μετά από 15-20 λεπτά εφαρμογής, ξέπλυνε τα πόδια σου με κρύο νερό και θα δεις ότι δεν θα υπάρχει πλέον ερεθισμός.
Πάρε πάγο από την κατάψυξη, τύλιξε τον με μία πετσέτα και ακούμπησε τον στην περιοχή με τα σπυράκια. Σιγά σιγά θα νιώσεις να ηρεμεί η επιδερμίδα σου και τα σπυράκια δε θα είναι πλέον ορατά.
Βάλε ενυδατική κρέμα. Μια ανακουφιστική κρέμα σώματος θα μειώσει την κοκκινίλα και τον πόνο από τα σπυράκια. Μετά το ξύρισμα φρόντισε να ταμπονάρεις τα πόδια με μία πετσέτα και όχι να τα σκουπίζεις δυνατά. Επίσης, πρόσεχε η ενυδατική κρέμα σου να μην περιέχει αλκοόλ στα συστατικά της.