5+1 μυστικά για να σχεδιάσεις σωστά το eyeliner!

3/12/2019

Ήρθε η ώρα για να μάθεις 5 + 1 μυστικά για να σχεδιάσεις σωστά το eyeliner σου…

Πολλές είναι οι γυναίκες που δυσκολεύονται να τοποθετήσουν σωστά το eyeliner, είτε γιατί δεν έχουν σταθερό χέρι, είτε γιατί ακόμα δεν έχουν μάθει πως να γίνεται σωστά… Παρακάτω θα δείτε μερικά χρήσιμα tips για σωστή τοποθέτηση…

Πως να κάνω το μακιγιάζ ματιών μου σαν επαγγελματίας;

Φτιάξε το περίγραμμα!

Αν δυσκολεύεσαι στο να φτιάξεις το τέλειο πάχος στη γραμμή σου, ξεκίνα από το πάνω πάνω τμήμα! Φτιάξε το σχέδιο που θέλεις και γέμισε το μέσα. Ακόμα και λάθος να κάνεις, θα είναι πολύ ευκολότερο να το σβήσεις, καθώς θα έχεις χρησιμοποιήσει λίγο προϊόν.

Ο τρόπος να το φτιάξεις εύκολα, είναι να σχεδιάσεις την πάνω γραμμή ελαφρώς πιο πάνω από το τέλος των βλεφαρίδων σου και μία ακόμα στη βάση των βλεφαρίδων. Τέλος, γεμίζεις το κενό.

Χρησιμοποίησε αυτοκόλλητη ταινία!

Πάρε το σελοτέιπ και φτιάξε ένα στένσιλ γατίσιου βλέματος. Πάρε το χρόνο σου, μέχρι να φτιάξεις το σχέδιο που σε ικανοποιεί. Ύστερα, απλά πάρε το προϊόν και χρωμάτισε μέσα. Αφαίρεσε, τώρα, την ταινία. Πανεύκολο!

Χρησιμοποίησε μαύρο μαλακό μολύβι ματιών!

Το υγρό eyeliner είναι δύσκολο να δουλευτεί και πρέπει να είναι ακριβές, για να φαίνεται ωραίο. Το αποτέλεσμα που δίνει, είναι αρκετά σκληρό, οπότε δεν ενδείκνυται, ιδιαίτερα, για τις πρωινές ώρες.

Για να αποφύγεις, τις δυσκολίες, χρησιμοποίησε μολύβι! Θα έχεις ένα πιο ρομαντικό και smokey αποτελέσμα και θα είσαι και μέσα στη μόδα, που συνιστά το ατημέλητο λουκ.

Φτιάξε στάμπα με τη γόμα σχολικού μολυβιού!

Κόψε τη γόμα του μολυβιού διαγώνια και βάψε το μέρος, που εξέχει, με μάσκαρα! Μετά, “στάμπαρέ το” στο μάτι σου. Στην συνέχεια, φτιάξε τη βάση των βλεφαρίδων και θα έχεις τέλειο αποτέλεσμα! Θα είσαι έτοιμη σε δευτερόλεπτα.

Χρησιμοποίησε σκιά ματιών!

Βρέξε το ειδικό πινελάκι με τη στραβή μύτη και βούτα το στη σκιά σου. Με ταμποναριστές κινήσεις, φτιάξε το στυλ που θέλεις.

Φτιάξε ανάποδο cat-eye στυλ!

Αν τα μάτια σου δεν έχουν πολυ χώρο, για να τα βάφεις από πάνω και συνήθως, δε φαίνεται το μακιγιάζ σου, υπάρχει λύση! Φτιάξε μια γραμμή, κάτω από το μάτι σου! Θα είναι εντυπωσιακό και θα κάνει τα μάτια σου να φαίνονται μεγαλύτερα!

Πολύχρωμο μακιγιάζ!

Ξέφυγε από το κλασσικό μαύρο και επέλεξε χρώματα, όπως το λιλά, το γαλάζιο ή το μπλε, τις πρωινές ώρες. Tip: Αν θέλεις να φωτίσεις τα μάτια σου, βάλε άσπρο μολύβι μέσα και κάτω από το μάτι σου.

Έξτρα tips!

Tip 1: Για να μην ξεραίνονται τα υγρά καλλυντικά σου, πάντα να τα αποθηκεύεις ανάποδα.

Tip 2: Ο ευκολότερος τρόπος να διορθώσεις λάθη στο eyeliner, είναι να προμηθευτείς ένα στυλό ντεμακιγιάζ.