Τα 5 γιορτινά hairstyles που μπορείτε να υιοθετήσετε από σήμερα κιόλας

1

11/12/2019

Η ατμόσφαιρα είναι ήδη γιορτινή. Εσείς έχετε στολίσει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και προσπαθείτε να αποφασίσετε το beauty look που θα αποκτήσετε στα parties. Οι ιδέες πολλές και σχεδόν όλες εντυπωσιακές. Εμείς βέβαια έχουμε να σας προτείνουμε τα αγαπημένα μας, απλά χτενίσματα που μπορείτε να δημιουργήσετε μόνες σας. Και κάτι ακόμη: Υπάρχουν 5 hairstyles που μπορείτε να αποκτήσετε από σήμερα κιόλας. 

Αν έχετε κόψει τα μαλλιά σας σε bob κάνετε ανάλαφρους κυματισμούς και χαρίστε τους έξτρα όγκο. Τις αφέλειες πρέπει να τις σκεφτείτε επιτέλους σοβαρά γιατί είναι στ’ αλήθεια υπέροχες.

Beach waves, μια διαγώνια πλεξούδα και το half up είναι έτοιμο. Ο φιόγκος είναι προαιρετικός αν κι εμάς πολύ μας αρέσει.

Η κλασική πλεξούδα είναι πάντα μια τέλεια ιδέα. Όπως επίσης και το υπέροχο “twist” με τα babyhairs που μπορείτε να κάνετε στις βραδινές σας εξόδους και όχι μόνο τα Χριστούγεννα ή την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Αξεσουάρ, αξεσουάρ, αξεσουάρ. Σας το λέμε όλη τη χρονιά. Είναι ο ωραιότερος τρόπος να αναβαθμίσετε το χτένισμα σας όποιο κι αν είναι το μήκος των μαλλιών σας. Μαζέψτε τα μαλλιά σας στο πλάι και στερεώσετε τα με πολλά pins. Ίδια ή και διαφορετικά.

To huge scrunchie που πρέπει να υπάρχει πάντα στην τσάντα σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πιάσετε τα μαλλιά σας σε χαμηλή ή μέτρια αλογοουρά και να τη στολίσετε με το συγκεκριμένο αξεσουάρ. Το χτένισμα σας θα γίνει glam με μία μόνο κίνηση.