Τα ωραιότερα και πιο λαμπερά nail looks θα τα αποκτήσετε πριν έρθουν τα Χριστούγεννα

12/12/2019

Τις γιορτές το beauty look σας είναι λαμπερό και αυτό αποτελεί παράδοση. Έχετε συνδέσει τις χρυσές αποχρώσεις και το glitter με τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Αυτός είναι ο λόγος που κοιτάτε καιρό πριν παλέτες σκιών με ιριδίζουσες και μεταλλικές σκιές αλλά και τα αντίστοιχα βερνίκια νυχιών. Στα τελευταία σας ραντεβού με τη μανικιουρίστ μάλιστα συζητάτε για τα nail looks που είναι τάση. Όχι όμως έτσι απλά, πρέπει να είναι γιορτινά και εξεζητημένα.

Εμείς έχουμε όμως μια καλύτερη ιδέα. Να πάτε κόντρα στην παράδοση και να υιοθετήσετε σήμερα κιόλας το πιο λαμπερό μανικιούρ. Εμείς βρήκαμε τα ωραιότερα. Εσείς απλά θα επιλέξετε το αγαπημένο σας.

Η βάση παραμένει nude ή παστέλ αλλά είναι στολισμένο με μεταλλικές λεπτομέρειες και πέρλες.

Τα χρυσά νήματα θυμίζουν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο αλλά σε μια chic και πιο διακριτική εκδοχή. Πρέπει να σας ομολογήσουμε πως το συγκεκριμένο nail art είναι ένα από τα πολύ αγαπημένα μας.

Λαμπερά tips. Το french manicure είναι το μεγαλύτερο trend του χειμώνα. Εσείς θα του χαρίσετε μια glam πινελιά. Θα το πετύχετε βάφοντας τα tips χρυσά.

Αν αγαπάτε το κόκκινο χρώμα στα νύχια εμείς είμαστε μαζί σας. Όχι έτσι απλά όμως. Θα σχηματίσετε μια απλή χρυσή γραμμή.

Το μαύρο χρώμα στα νύχια είναι η μεγάλη σας και μεγάλη μας αδυναμία. Ο συνδυασμός με το χρυσό όμως είναι ότι ωραιότερο και κατάλληλο για την περίσταση.

Αστέρια και φεγγάρια. Αν ανήκετε στην κατηγορία των τολμηρών και έχετε μακριά νύχια τότε πρέπει να ζητήσετε από τη nail artist το συγκεκριμένο μανικιούρ.

Φύλλα χρυσού απλωμένα στη διάφανη βάση. Ένα glam chic nail look που ταιριάζει σε όλα τα μήκη νυχιών.

Με χρυσά αξεσουάρ στη βάση των νυχιών. Θα πρέπει να ενημερώσετε τη μανικιουρίστ αν αποφασίσετε να αποκτήσετε το συγκεκριμένο look αφού πρέπει να βρει το ωραιότερο στολίδι. Τα νύχια έχουν ροζ χρώμα και το μικροσκοπικό στολίδι τοποθετείται στη βάση.