Πώς να φροντίσεις σωστά το δέρμα σου την περίοδο των γιορτών

1

11/12/2019

Πώς πρέπει να φροντίσεις σωστά το δέρμα σου για να λάμπεις κατά την περίοδο των γιορτών και όχι μόνο;

Τα Χριστούγεννα όλο και πλησιάζουν και όλες θέλουμε το δέρμα μας να λάμπει και να δείχνει υγιέστατο για τις γιορτές, καθώς τα ξενύχτια έρχονται.

Μια ειδικός για το δέρμα, αποκαλύπτει ποια είναι όλα τα κόλπα που πρέπει να γνωρίζεται για να είναι υγιές το δέρμα σας αυτή την περίοδο.

Απολέπιση

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να φροντίσεις ένα κουρασμένο δέρμα που αμέσως θα δείξει πιο ξεκούραστο και υγιές.

Μια απολέπιση σε συνδυασμό με ενυδάτωση θα σου δώσει μια φυσική λάμψη. Το make up θα στρώνει καλύτερα και θα διαρκεί περισσότερο σε ενυδατωμένο δέρμα και έτσι δεν θα ανησυχείτε αν έχετε λαμπερό δέρμα.

Σε συνδυασμό με την απολέπιση θα μπορούσατε να βάλετε και μια μάσκα για βαθύ καθαρισμό έτσι ώστε το δέρμα σας να μείνει απαλό.

2. Αν η κούραση φαίνεται στο δέρμα σας να τι πρέπει να κάνετε

Το δέρμα μας δείχνει αμέσως τα αποτελέσματα του αν το φροντίσουμε. Μια καλή διατροφή με βιταμίνες θα δείξει αμέσως την λάμψη στο πρόσωπο μας.

Τα superfood έχουν μπει για τα καλά στις βιομηχανίες και υπάρχουν διάφοροι τρόποι να τα βάλετε στην διατροφή σας.

3. Κοιμηθείτε περισσότερο

Ονομάζεται ωραία κοιμωμένη για έναν λόγο! Το δέρμα σας και ο οργανισμός σας χρειάζεται ύπνο. Έτσι αν κοιμάστε λιγότερο αυτό φαίνεται πάνω σας/

Αν δεν έχετε αρκετό χρόνο βάλτε μια μάσκα προσώπου στην βραδινή ρουτίνα σας και αφήστε την όλο το βράδυ. Αμέσως θα ξεχωρίσετε.

4. Ξεβαφτείτε στο τέλος της ημέρας.

Μην ξεχνάτε ποτέ να αφαιρείτε το make up σας το βράδυ για να ενυδατώσετε το δέρμα σας. Αν δεν το καθαρίσετε όλη «βρωμιά» και η κούραση της ημέρας θα κλείσει τους πόρους σας και θα σας δημιουργήσει προβλήματα.

I’ve got blemish-prone skin and the festive season really exacerbates my problems. Is there anything I can do to stop this happening?

5.Αν έχετε λιπαρό δέρμα με ακμή να τι μπορείτε να κάνετε

Αν το δέρμα σας είναι λιπαρό και έχετε ακμή πρέπει να πιείτε πολύ νερό. Τουλάχιστον 8 ποτήρια την ημέρα.Οι τοξίνες θα φύγουν από τον οργανισμό σας και θα λάμψετε.

Συχνά να καθαρίζετε το δέρμα σας και τους φραγμένους πόρους. Δυο φορές την ημέρας καθαρίζετε το πρόσωπο σας και ενυδατώστε το με μια κρέμα.

Τι άλλο πρέπει να κάνετε

Φορέστε κρέμα ματιών ή βάλετε μια παγωμένη σακούλα τσάι στο πρόσωπο σας. Θα ανανεώσετε την περιοχή.

Να φοράτε μια ματ κρέμα με SPF – Θα σας βοηθήσει να λάμπετε

Να κάνετε μάσκα μια φορά την εβδομάδα ή δυο αν το χρειάζεστε