ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗ ΣΤΟ ΣΕΪΧ ΣΟΥ

4/12/2019

Δενδροφύτευση στο Σέιχ Σου διοργανώνει η Οικολογία Αλληλεγγύη, την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου, στις 9.30.

Το κάλεσμα

Η κλιματική αλλαγή είναι παρούσα! Το δάσος, μετά την κοπή δεκάδων χιλιάδων δέντρων λόγω της προσβολής από φλοιοφάγο έντομο, έχει την ανάγκη μας! Πάρε τους κολλητούς, το κέφι σου ΚΙ ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

Την Κυριακή, 8 Δεκεμβρίου 2019, αποδεικνύουμε μαζί πως κάνουμε τα συνθήματα πράξη! Κάνουμε δενδροφύτευση στο Σέιχ Σου.
Σε περιμένουμε στις 9.30 πμ, στο Καρά Τεπέ, μεταξύ της εκκλησίας του Αγ. Βασιλείου και του ξενοδοχείου «Φιλίππειον».
Πάρε σακίδια, φωτογραφικές, νερό κι ΕΛΑ!
Το δάσος σε φωνάζει!

Τηλέφωνα για συμμετοχές: 6946825089, 2310.222503
e-mail: [email protected] www.eco-solidarity.gr

Πιο αναλυτικά:

Η Οικολογία Αλληλεγγύη, ακολουθώντας τους πολυετείς και ποικιλόμορφους αγώνες της για το περιαστικό δάσος Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιήσει Δενδροφύτευση, την Κυριακή 8.12.2019, ώρα 9.30 πμ, σε δασική έκταση που μας έχει παραχωρηθεί από την Δασική Υπηρεσία ανάμεσα στο εκκλησάκι του Αγ. Βασιλείου και στο Ξενοδοχείο Φιλίππειον (θα υπάρχει βανάκι της Δασικής
Υπηρεσίας για να μας καθοδηγεί στο πάρκινγκ).

Η Οικολογία Αλληλεγγύη, σταθερή στην άποψή της πως το περιαστικό δάσος αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα κάθε πόλης που οφείλει να προσφέρει ποιότητα ζωής στους πολίτες της αλλά και τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα Εδάφους στις 11 Δεκέμβρη, μας καλεί να συμμετέχουμε μετατρέποντας το πρωινό της Κυριακής μας σε προσφορά και παρεϊστικη χαρά. Για τον σκοπό αυτόν καλεί ενεργούς πολίτες και σκεπτόμενους ανθρώπους που έχουν συνειδητοποιήσει πόσο σημαντικό είναι το δάσος μας στην συγκράτηση του εδάφους πέριξ της πόλης και στο μικροκλίμα, και πόσο επείγων είναι ο αγώνας για τη μερική άρση των συνεπειών της κλιματικής αλλαγής, και πως αυτά δεν μπορούν να γίνουν χωρίς την προσωπική μας παρουσία, να γίνει το παράδειγμα της αλλαγής που προσδοκούμε στον κόσμο!.

Παίρνουμε το Μέλλον στα Χέρια Μας! Μπορούμε και μας Αξίζει!