Βγάλε τα αγαπημένα σου πουλόβερ από την ντουλάπα και δες 6 τρόπους για να τα συνδυάσεις!

10/12/2019

Τα πουλόβερ είναι αγαπημένα μας ρούχα κάθε χειμώνα και ανυπομονούμε να τα φοράμε κάθε χειμερινή σεζόν με νέους και φρέσκους τρόπους. Γυναίκες με στιλ από όλο τον κόσμο μας κάνουν προτάσεις για να φορέσουμε τα πουλόβερ μας…εναλλακτικά!

#1. To σατέν είναι ένα ύφασμα που φέτος τον χειμώνα αγαπάμε πολύ! Μπορείς να συνδυάσεις ένα σατέν παντελόνι ή μια slip skirt με το αγαπημένο σου πουλόβερ κάνοντας μια πιο ιδιαίτερη στιλάτη εμφάνιση.

#2. Το camel πουλόβερ είναι πλέον ένα κομμάτι που πρέπει να υπάρχει σε κάθε γυναικεία και αντρική ντουλάπα! Φόρεσε το αγαπημένο σου camel πουλοβεράκι με παντελόνι σε γήινη απόχρωση και μια δερμάτινη ζώνη και δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο για τέλειο στιλ.

#3. Άλλη μια απόχρωση που μας αρέσει πολύ είναι το πετρόλ χρώμα και φέτος το επιλέγουμε και στα πουλοβεράκια μας. Συνδύασε το δικό σου με μια καρό μίνι φούστα και slouch boots!

#4. Ένας συνδυασμός που είναι από τους πιο δυνατούς της σεζόν είναι η πλισέ φούστα που συνδυάζεται με πουλόβερ και slouch boots!

#5. Χρησιμοποίησε τα πουλόβερ σου για να κάνεις τα πιο ωραία layerings. Συνδύασέ τα με πουκάμισα και blazer και είσαι έτοιμη!

#6. Φέτος μας αρέσει πολύ να φοράμε το ίδιο χρώμα από πάνω μέχρι κάτω! Επίλεξε λοιπόν ένα παντελόνι και ένα πουλόβερ στην ίδια απόχρωση και τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω σου.