5 λόγοι που παίζουν καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη και στο σχήμα του στήθους σου

12/11/2019

Όλες μας έχουμε αυτήν την ανασφάλεια -που δεν θα έπρεπε- για το στήθος μας. Δεν θα έπρεπε γιατί το κάθε σώμα, κάθε γυναίκας είναι πλασμένο ξεχωριστά και η κάθε μια είναι ιδιαίτερη με κάθε ψεγάδι της. Πέραν αυτών, όμως, είναι γεγονός πως αν υπήρχε κάποιος τρόπος να μεγαλώσεις το στήθος σου φυσικά και ανώδυνα, δεν νομίζω πως θα τον απέρριπτες. Δεν χρειάζεσαι όμως αυτή την πληροφορία. Αντιθέτως αυτό που έχουμε να σου πούμε εμείς, είναι ακόμη πιο χρήσιμο.

Το ήξερες ότι το στήθος σου αναπτύσσεται και αναδιαμορφώνεται διαρκώς; Υπάρχουν κάποιοι παράγοντες που παίζουν καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη και στο σχήμα του στήθους σου και επειδή εμείς είμαστε εδώ για σένα, σε αγαπάμε και σε προσέχουμε, έχουμε κάποια facts να σου μαρτυρήσουμε για να σταματήσεις πια να σκας για τέτοια θέματα.

Δες στην gallery 5 facts για το σχήμα του στήθους σου.

Τα γονίδια είναι κάτι που δεν μπορείς να αποφύγεις. Όπως και το χρώμα των μαλλιών σου το πήρες από την μαμά σου, έτσι και το στήθος σου είναι γονιδιακής σημασίας.
Η ρουτίνα γυμναστικής. Δεν σου έχουμε ξανά πει ότι η γυμναστική βοηθάει σε όλα; Ε, λοιπόν βοηθάει και εδώ! Με την γυμναστική θα ενδυναμώσεις τα χέρια σου και θα ενδυναμώσουν και οι μύες του στήθους σου όπως λέει και ο personal trainer, Albert Matheny.
H περίοδός σου. Ανάλογα με τις γόνιμες ημέρες, τις ημέρες ωορρηξίας και περιόδου θα έχεις παρατηρήσει και εσύ ότι κυριαρχεί ένα πρήξιμο. Αυτό είναι παροδικό όμως.
Τα κιλά σου παίζουν ρόλο. Η Dr. Sherry Ross τονίζει πως το στήθος μια γυναίκας απαρτίζεται από λίπος και υποστηρικτικούς ιστούς. Αν έχεις περισσότερα ποσοστά λίπους από ιστούς, το στήθος σου θα είναι μεγαλύτερο. Αν χάσεις όμως μερικά κιλά, ενδεχομένως να δεις διαφορά στο μέγεθος του στήθους σου.
Η ηλικία σου. Θέλω να ξέρεις ότι όσο θα μεγαλώνεις και το σώμα σου θα «ωριμάζει» θα αλλάξει και το σχήμα του στήθους σου και αυτό σύμφωνα με εκπροσώπους του Hopkins Medicine, οφείλεται στην ελαστικότητα του δέρματος.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το timeforgoodnews.gr σας πηγαίνει παντού!