Το Χριστουγεννιάτικο Bazaar της Μονάδας «Ελπίδα» στο Ωραιόκαστρο

17/11/2019

Ένα Χριστουγεννιάτικο Bazaar με μουσική,μπάρμπεκιου και πολλά δώρα έχει ετοιμάσει η Μονάδα ΕΛΠΙΔΑ στις εγκαταστάσεις της στο Ωραιόκαστρο και μας περιμένει όλους το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019.

Η ανακοίνωση της ΕΛΠΙΔΑΣ:

Το Χριστουγεννιάτικο Bazaar της ΕΛΠΙΔΑΣ μας. Για ακόμα μια φορά κοντά σας, σε γιορτινή και χαρούμενη ατμόσφαιρα, με μουσική, με μπάρμπεκιου, με πολλά δώρα για να διαλέξετε για τους αγαπημένους σας, είδη οικιακής χρήσης, κεραμικές κατασκευές και λουλούδια των εργαστηρίων μας…

Όλα πάντα σε συμβολικές τιμές με τα έσοδα να προορίζονται εξ’ολοκλήρου για τους σκοπούς και την λειτουργία της Μονάδας.

Σε έναν ζεστό και φιλόξενο χώρο στις εγκαταστάσεις μας το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Δεκέμβρη, και ώρες 11:00 – 19:00 για το Σάββατο και 11:00 – 17:00 για την Κυριακή, θα σας περιμένουμε, προσωπικό και παιδιά, να μας γνωρίσετε και να σας ευχηθούμε Καλές Γιορτές.

Η μονάδα ΕΛΠΙΔΑ:
Η Μονάδα Αυτιστικού Ατόμου και Αυτιστικού Ατόμου με Νοητική Αναπηρία «ΕΛΠΙΔΑ» ιδρύθηκε το 1980, από τον φιλανθρωπικό σύλλογο Γονέων και Φίλων του Ειδικού Παιδιού «ΕΛΠΙΔΑ» και υπήρξε μέλος της ‘Ευρωπαϊκής Οργάνωσης ‘ΆUΤΙSΜΕ-ΕURΟΡΕ»

Είναι Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου, Φιλανθρωπικό Σωματείο ΜΗ Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα, και επιχορηγείται μερικώς από το Υπουργείο Υγείας Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Διοικείται από το Διοικητικό Συμβούλιο το οποίο απαρτίζουν γονείς. Η δυναμικότητα της Μονάδας είναι για 50 εξωτερικά άτομα, ηλικίας 4-40 χρόνων.

Στεγάζεται, ύστερα από παραχώρηση για χρήση, από τον πρώην Εθνικό Οργανισμό Προνοίας, σε 6 κτίρια κατάλληλα διαμορφωμένα στην Παλιά Παιδόπολη Ωραιοκάστρου «Άγιος Δημήτριος» 15 χιλ. έξω από τη Θεσσαλονίκη.

Στη Μονάδα Αυτιστικού Ατόμου και Αυτιστικού Ατόμου με Νοητική Αναπηρία «ΕΛΠΙΔΑ», στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιείται συντονισμένη προσπάθεια για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του αυτισμoύ.

Ημέρες & Ώρες

Σα 14/1211:00 – 19:00Μονάδα Αυτιστικού Ατόμου «ΕΛΠΙΔΑ» Ν.Στεφανίδη, Ωραιόκαστρο, ΘεσσαλονίκηΚυ 15/1211:00 – 17:00Μονάδα Αυτιστικού Ατόμου «ΕΛΠΙΔΑ» Ν.Στεφανίδη, Ωραιόκαστρο, Θεσσαλονίκη

Πληροφορίες

Μονάδα Αυτιστικού Ατόμου «ΕΛΠΙΔΑ»
Ν.Στεφανίδη, Ωραιόκαστρο, Θεσσαλονίκη
Τηλ:231 069 7614