Τα 4 hair trends που θα δείτε παντού μέσα στο Χειμώνα

1

19/11/2019

Τις τάσεις για τα μαλλιά τις έχουμε δει εδώ και αρκετούς μήνες. Οι celebrities τις υιοθέτησαν από τον πρώτο κιόλας καιρό κάνοντας όλες εμάς να έχουμε εικόνα και εκτός πασαρέλας. Και τώρα λίγο πριν το χειμώνα καταλήξαμε στα 4 ωραιότερα hair trends. Εκείνα που πρέπει να αντιγράψετε άμεσα. Όποιο κι αν είναι το μήκος ή το ύφος των μαλλιών σας υπάρχει μία τάση κατάλληλη για εσάς.

Οι τάσεις ακολουθούν. Εσείς ξέρετε τι πρέπει να κάνετε.

Χαμηλό σινιόν: Και όχι, δεν είναι κατάλληλο μόνο για όσες έχουν μακριά μαλλιά. Αντιθέτως, το συγκεκριμένο σινιόν μπορείτε να το δημιουργήσετε ακόμη κι όσες από εσάς έχετε κόψει τα μαλλιά σας σε bob. To χαμηλό, sleek σινιόν είναι chic, σοφιστικέ και ότι ωραιότερο και για τις γιορτές. Κάνετε χωρίστρα στη μέση και αφήσετε δύο τούφες ελεύθερες να ακουμπούν στο πρόσωπο σας.

Αξεσουάρ με πέρλες: Είμαστε σίγουρες πως έχετε ήδη μια μικρή ή μεγαλύτερη συλλογή με αξεσουάρ. Εκείνα που είναι στολισμένα με πέρλες όμως είναι η μεγαλύτερη τάση. Pins, μπαρέτες σε όποιο μέγεθος αγαπάτε. Είτε αφήσετε τα μαλλιά σας ελεύθερα, είτε τα μαζέψετε σε κότσο, αλογοουρά ή τα πλέξετε ένα αξεσουάρ με πέρλες θα τα αναβαθμίσει. Μπορείτε να φορέσετε όσα θέλετε ακόμη και σε όλο το πάνω μέρος των μαλλιών σας.

Απαλοί κυματισμοί: Αν σας αρέσει να αφήνετε ελεύθερα τα μαλλιά σας να ακουμπούν τους ώμους τότε στο συγκεκριμένο ρετρό χτένισμα είναι ότι πιο γοητευτικό και θηλυκό. Τα κυματιστά μαλλιά δείχνουν το ίδιο υπέροχα σε μακριά ή bob μαλλιά.

Αν θέλετε το κλασικό look κάνετε χωρίστρα στην άκρη ενώ για ένα πιο χαλαρό και casual αποτέλεσμα θα το πετύχετε με χωρίστρα στη μέση.

Βελούδινο headband: Εκτός από τις πέρλες και τα scrunchies υπάρχουν και τα συγκεκριμένα βελούδινα αξεσουάρ που θα χαρίσουν στα μαλλιά σας ένα υπέροχο look με μία απλή κίνηση. Το βελούδο είναι tres chic και ταιριάζει με όλες σας τις εμφανίσεις. Επιλέξτε το χρώμα που κολακεύει την απόχρωση των μαλλιών σας.