ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ – ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ KRAV MAGA ΜΕ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

23/11/2019

Ο εκπαιδευτικός οργανισμός Krav Maga Protection International KMP®, στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς του και με την υποστήριξη της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, διοργανώνει στις 23 Νοεμβρίου, σεμινάριο “Αυτοάμυνας – Αυτοπροστασίας Κραβ Μαγκά”, στο «Αλεξάνδρειο Αθλητικό Μέλαθρον – Παλέ Ντε Σπορ», 18:00 – 21:00. Τα έσοδα του σεμιναρίου θα διατεθούν για την κάλυψη υλικοτεχνικών αναγκών του καταφυγίου γυναικών θυμάτων βίας, του Εθνικού Κέντρου Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΕΚΚΑ) στη Θεσσαλονίκη.

Για την παρακολούθηση του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι με αθλητική ενδυμασία.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν:

  • βεβαίωση παρακολούθησης της KMP International.
  • τρεις δωρεάν εκπαιδεύσεις σε νέα μέλη, σε οποιοδήποτε πιστοποιημένο τμήμα της KMP International.

Εθελούσια εισφορά σεμιναρίου 20 ευρώ

Το Krav Maga είναι ένα αποτελεσματικό σύγχρονο σύστημα μάχης και αυτοάμυνας, με ιδιαίτερο χαρακτηριστικό τον ρεαλισμό και την ευκολία στην εκμάθησή του. Η χώρα προέλευσης του είναι το Ισραήλ και δημιουργήθηκε κατ΄ αρχάς για να προσφέρει προστασία από κοντινές σύγχρονες απειλές και επιθέσεις για Σώματα Ασφαλείας.

Εδώ και αρκετά χρόνια λόγω αύξησης της εγκληματικότητας, διδάσκεται σε πολίτες προσφέροντας τους σωματική και πνευματική ικανότητα, για να μπορούν να αντιμετωπίσουν βίαιες καταστάσεις αστικού περιβάλλοντος.

Με την υγειονομική κάλυψη της Ελληνικής Ένωσης Έρευνας και Διάσωσης ΕΕΕΔ

ΠΗΓΗ: εκπαιδευτικός οργανισμός Krav Maga Protection International KMP®