Σας τελείωσε η μάσκαρα; Δείτε τι μπορείτε να κάνετε μέχρι να αποκτήσετε καινούρια

14/11/2019

Η μάσκαρα είναι το Νο 1 προϊόν μακιγιάζ για τα μάτια σε πωλήσεις. Οι περισσότερες γυναίκες στην καθημερινότητα τους φορούν μόνο μάσκαρα, αφήνουν τις σκιές και το eyeliner για το weekend και τις βραδινές εμφανίσεις. Όλες έχετε μια αγαπημένη, εκείνη που χαρίζει λάμψη, όγκο και μήκος και καλύπτει τις δικές δικές σας ανάγκες. Πρόκειται για την τελευταία πινελιά είτε σας αρέσει το no make up make up look είτε επιλέγετε έντονες αποχρώσεις.

Και έρχεται εκείνη η στιγμή που η μάσκαρα τελείωσε και δεν είχατε προβλέψει ώστε να αποκτήσει καινούρια.

Και χωρίς μάσκαρα δεν μπορείτε ούτε λεπτό αφού τα μάτια σας δείχνουν άτονα. Μη σκάτε. Σας έχουμε ένα πανέξυπνο τρικ που μας έχουν αποκαλύψει οι make up artists και αγαπούν πολύ οι beauty bloggers και vloggers, το οποίο θα σας εντυπωσιάσει. Εκείνα που χρειάζεστε είναι βαζελίνη και το βουρτσάκι της μάσκαρα καθαρό. Ακόμη καλύτερο βέβαια είναι ένα καινούριο βουρτσάκι.

Δείτε τι πρέπει να κάνετε: Αρχικά θα πρέπει να καλύψετε το καθαρό βουρτσάκι με βαζελίνη. Στη συνέχεια με μία μπατονέτα απλώστε ελάχιστη ποσότητα βαζελίνης τόσο στις πάνω όσο και στις κάτω βλεφαρίδες. Στη συνέχεια τις χτενίζετε με το βουρτσάκι και είστε έτοιμες. Ναι ακολουθείτε τις κινήσεις που συνηθίζετε και με τη μάσκαρα. Το μόνο που θέλουμε από εσάς είναι να προσέξετε με τη βαζελίνη ώστε να μην ερεθίσετε τα μάτια σας. Απαλές, μικρές κινήσεις χρειάζονται.

Οι βλεφαρίδες σας με αυτό τον τρόπο θα αποκτήσουν απίθανη λάμψη ενώ θα δείχνουν πιο μακριές και με όγκο. Και μην ξεχνάτε πως η βαζελίνη χαρίζει έξτρα ενυδάτωση που την έχουν ανάγκη οι βλεφαρίδες για να παραμείνουν ζωηρές και δυνατές.

Φυσικά θα πρέπει να αποκτήσετε άμεσα την αγαπημένη σας μάσκαρα. Το τρικ είναι έξυπνο και πρακτικό αλλά δεν μπορείτε καθημερινά να απλώνετε βαζελίνη.

Επίσης αν έχετε ευαισθησία στα μάτια ή ταλαιπωρείστε από αλλεργίες μην τη χρησιμοποιήσετε γιατί υπάρχει περίπτωση να σας πειράξει.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το timeforgoodnews.gr σας πηγαίνει παντού!