Λίφτινγκ στη λίμνη του Αγίου Νικολάου – Οι αλλαγές που φέρνει η ανάπλαση

110

2/11/2019

Ξεκινά από τις 20 Νοεμβρίου η αποξήλωση και απομάκρυνση του συνόλου των υπαρχουσών υπαίθριων κατασκευών, η κατασκευή νέων σκιάστρων και η οργάνωση του χώρου στην Ανατολική πλευρά της Λίμνης Αγίου Νικολάου. 

Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Αγίου Νικολάου, παρουσία των καταστηματαρχών αυτής της πλευράς της λίμνης, αλλά και θεσμικών εκπροσώπων, διατυπώθηκαν κάποιες επιφυλάξεις αναφορικά με την διευθέτηση του χώρου, ενώ από την πλευρά του δημάρχου, εκφράστηκε η διαβεβαίωση ότι εάν χρειαστεί θα υπάρξουν συμπληρωματικές ενέργειες, αφού όμως πρώτα, εξεταστεί η λειτουργικότητα του χώρου.

Ουσιαστικά -όπως εξήγησε ο δήμαρχος Αντώνης Ζερβός- σύμφωνα με τον σχεδιασμό που θα τηρηθεί απαρέγλιτα, η πλευρά της θάλασσας θα είναι ανοικτή προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα στους ντόπιους αλλά και στους ξένους επισκέπτες, να περπατούν και να χαίρονται τον τόπο και το περιβάλλον.

Ο αρχικός προϋπολογισμός του έργου ήταν 120.000 ευρώ, ενώ σύμφωνα με τον υφιστάμενο προγραμματισμό, αναμένεται ν΄ ολοκληρωθεί στην αρχή του νέου έτους.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το timeforgoodnews.gr σας πηγαίνει παντού!