Δείτε πως θα δημιουργήσετε την τέλεια γραμμή eyeliner με ένα πιρούνι (video)

19/11/2019

Ναι, το eyeliner έχει πάρει και πάλι τη θέση του στο νεσεσέρ σας. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού είχε μείνει στην άκρη αλλά λίγο λίγο πριν τις γιορτές είναι το No 1 προϊόν μακιγιάζ. Εκείνο που θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε το αγαπημένο σας cat eye ή το winged liner look. Θα το συνδυάσετε με γήινες αποχρώσεις σε ζυγωματικά και χείλη στις πρωινές ή απογευματινές σας εμφανίσεις και με κόκκινο ή ακόμη και πολύ σκούρο κραγιόν στις βραδινές.

Κάποιες από εσάς απλώνετε το eyeliner με κλειστά μάτια, σαν επαγγελματίες. Υπάρχουμε όμως κι εμείς οι υπόλοιπες που συνεχίζουμε να δυσκολευόμαστε. Προσπαθούμε φυσικά για το καλύτερο. Έχουμε περάσει αρκετές ώρες μπροστά από τον υπολογιστή βλέποντας tutorial διάσημων make up artists και vloggers. Ναι, δεν είναι σαν τον πρώτο καιρό που κάναμε ντεμακιγιάζ και το παίρναμε όλο από την αρχή αλλά τέλειο δεν το λέει κανείς. Και σίγουρα δε θυμίζει το winged liner της Lily Collins.

Σήμερα όμως σας έχουμε τον πιο εύκολο και ιδιαίτερο τρόπο για να κάνετε το ωραιότερο περίγραμμα  ever. Θα χρειαστείτε το eyeliner φυσικά και ένα πλαστικό πιρούνι. Προσοχή: Το τονίζουμε, το πιρούνι πρέπει να είναι πλαστικό μην έχουμε ατυχήματα μέρες που έρχονται.

Θα παρακολουθήσετε με προσοχή το video που ακολουθεί και θα αντιγράψετε τα μικρά βήματα ένα προς ένα.

Αρχικά θα πρέπει να τοποθετήσετε το πιρούνι οριζόντια στο πλάι του ματιού και με μια μικρή φορά προς τα επάνω, όπως ακριβώς πρέπει να είναι και η γραμμή του eyeliner που βγαίνει από την εξωτερική γωνία.

Σχεδιάζετε τη γραμμή ακουμπώντας το eyeliner στο πλάι του πιρουνιού. Στη συνέχεια κάνετε το περίγραμμα στο πάνω βλέφαρο ακολουθώντας τη φυσική γραμμή των βλεφαρίδων. Προσπαθήστε να κρατήσετε όσο περισσότερο μπορείτε το χέρι σας σταθερό. Τέλος γεμίζετε τυχόν κενά και είστε έτοιμες.

Θα πρέπει να συμφωνήσετε πως είναι ο πιο έξυπνος και εύκολος τρόπος να αποκτήσετε το αγαπημένο σας eye look.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το timeforgoodnews.gr σας πηγαίνει παντού!