Τα πιο συχνά λάθη που κάνουμε με τον καθαρισμό του προσώπου μας

21/10/2019

Το να καθαρίσεις σε βάθος το πρόσωπο σου δεν είναι τόσο εύκολη υπόθεση και απαιτείται αρκετή προσοχή. Δεν είναι μόνο το πως θα καθαρίσεις το πρόσωπο σου που θα κάνει τη διαφορά αλλά και το είδος καθαριστικού που επιλέγεις.

Ξεχνάς να πλύνεις το πρόσωπο σου πριν πας στο κρεβάτι –  Η ρύπανση συσσωρεύεται στο εξωτερικό στρώμα του δέρματος σου και αυτό στο τέλος της ημέρας μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό ή ακόμα και ακμή.

Το νερό είναι πολύ ζεστό – Ναι, το ζεστό νερό δεν είναι τόσο καλό για την επιδερμίδα σου και κυρίως για το πρόσωπο. Μπορεί να αισθάνεσαι καλά με αυτό και κυρίως τους χειμερινούς μήνες όμως κάτι τέτοιο μπορεί να προκαλέσει ζημιά καθώς διαστέλλονται τα αιμοφόρα αγγεία και γίνεται θραύση ευαίσθητων ιστών.

Χρησιμοποίησε χλιαρό νερό για το πρόσωπο σου.

Χρησιμοποιείς μόνο μαντηλάκι καθαρισμού – Ο καθαρισμός μόνο με μαντηλάκι καθαρισμού δεν είναι η σωστή ρουτίνα που πρέπει να ακολουθήσεις. Αν θέλεις λοιπόν να είναι το δέρμα σου τελείως καθαρό τότε θα πρέπει να τα χρησιμοποιείς μαζί με κάποιο άλλο προϊόν καθαρισμού.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το timeforgoodnews.gr σας πηγαίνει παντού!