Προβλέψεις Κυριακή 6 Οκτωβρίου!

Κριός

Με τον Ήλιο απέναντί σου να σου δείχνει προσωρινά την εύκολη πλευρά της ζωής, θα έχεις την ευκαιρία να επιλύσεις κάθε ζήτημα που σε απασχολεί μέσα από βοήθειες ή την καλή προαίρεση των άλλων, ίσως μάλιστα μια συνεργασία να «απογειώσει» τις δυνατότητές σου. Παράλληλα βέβαια ο… επερχόμενος Κρόνος και η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλούν να κινηθείς με επαγγελματισμό και σύνεση, αφού οι ευκολίες και οι ευοίωνες προοπτικές του σήμερα, σύντομα θα γυρίσουν σε ευθύνες, που θα σε στριμώξουν. Επιπλέον, μια «επιπόλαιη» στάση σου θα επισύρει την… μήνη και την κριτική ενός «ισχυρού»!

Ταύρος

Με τον Ήλιο στον Ζυγό να ευνοεί για την ώρα, τα εργασιακά σου, μπορείς να προωθήσεις κάθε ζήτημα που τα αφορά, είτε είσαι μισθωτός, είτε ελεύθερος επαγγελματίας. Στην δεύτερη περίπτωση μάλιστα είσαι σε θέση να προσελκύσεις πολύ «δυνατούς» πελάτες αλλά και να επεκτείνεις την δράση σου, να ξέρεις όμως ότι η συνέχεια θα είναι δύσκολη. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω σε παραπέμπει σε ένα επαγγελματικό ταξίδι ή σεμινάριο, ίσως μάλιστα να τρέξει κι ένα πρότζεκτ με άτομα ή φορείς του εξωτερικού. Ωστόσο ένας συγγενής σου πάει «να σου βάλει τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι»!

Δίδυμοι

Ο Ήλιος στον Ζυγό σου φέρνει πρώτα τα… καλά κι ευχάριστα, επιφυλάσσεται ωστόσο για την συνέχεια, αφού μετά τον Δία και τα «τυχερά» του, την «διακυβέρνηση» των προσωπικών σου αναλαμβάνει ο Κρόνος με τις… στενοχώριες του! Κάθε πράγμα στην ώρα του όμως κι εσύ προφταίνεις να χαρείς τα όσα σου προσφέρονται σήμερα. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω σε βοηθά να βάλεις σε μια τάξη τα οικονομικά σου, κάτι που συμπεριλαμβάνει και την ρύθμιση ενός δανείου αλλά και φορολογικών ή ασφαλιστικών θεμάτων, με την συνδρομή των εκάστοτε ειδικών.

Καρκίνος

Η Σελήνη απέναντί σου σε παραπέμπει σε μια επαγγελματική συμφωνία ή συνεργασία με αμοιβαίο όφελος, σε κάθε περίπτωση όμως οφείλεις να τηρήσεις την δεοντολογία και δώσεις την δέουσα σημασία στους… τύπους, αφού ακόμη κι αν κάποια λάθη συγχωρεθούν σήμερα, δεν ισχύει το ίδιο και για αύριο! Παράλληλα, με τον Ήλιο στον Ζυγό αρχίζουν να μαζεύονται «μαύρα σύννεφα» σε ζητήματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένειά σου, σήμερα όμως θα έχεις μια τελευταία ευκαιρία για να εξασφαλιστείς και δεν θα πρέπει να την σπαταλήσεις, «φορτώνοντας στον κόκορα» τις ευθύνες σου!

Λέων

Μέχρι να «σκοτεινιάσει», ο Ήλιος στον Ζυγό «λάμπει» για σένα και σου υπόσχεται μια ευχάριστη και τυχερή καθημερινότητα, συνδυασμένη με επαφές και μετακινήσεις αλλά και πληροφορίες γύρω από ποικίλα ζητήματα, ενώ είναι πιθανό να αποκτήσεις ένα μέσον που θα σου κάνει την ζωή πολύ πιο εύκολη. Αύριο ωστόσο θα είναι μια… άλλη μέρα! Παράλληλα,Σελήνη στον Αιγόκερω η  σε καλεί να μην ξεχάσεις και κάποιες πρακτικές λεπτομέρειες, που έχουν να κάνουν είτε με την δουλειά ή το νοικοκυριό σου, είτε με ένα θέμα υγείας-διατροφής, με τους κάθε λογής ειδικούς να βρίσκονται στην διάθεσή σου.

Παρθένος

Ο Ήλιος στον Ζυγό σου φέρνει μια προσωρινή οικονομική ευχέρεια, ίσως και μια αύξηση των εσόδων σου μέσω της οικογένειάς σου, που με την σειρά της θα σε οδηγήσει σε αγορές ειδών που επιθυμείς ή σου λείπουν, καλό είναι όμως να φυλάξεις χρήματα για μια «δύσκολη ώρα», αφού όπως φαίνεται δεν θα αργήσει να έρθει! Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να δείξεις την αγάπη σου με έργα κι όχι μόνον με λόγια, δεν αποκλείεται όμως να επωφεληθείς και από μια ανάλογη στάση, που θα επιδείξει ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, απολαμβάνοντας τις υπηρεσίες του!

Ζυγός

Κάτω από την ευεργετική, όσο και «κρυφή» επιρροή του Δία, ο Ήλιος στο ζώδιό σου απελευθερώνει τις δυνατότητές σου, βοηθώντας σε να πετύχεις εύκολα κάποιους από τους στόχους σου, από τους πιο σοβαρούς μέχρι τους πιο «ανάλαφρους», να θυμάσαι όμως ότι σύντομα ο Κρόνος θα ρίξει την «σκιά» του στις εξελίξεις και κάθε επιπολαιότητά σου θα κριθεί αυστηρά. Και για «ορντέβρ», η Σελήνη στον Αιγόκερω ανακινεί οικογενειακά ή περιουσιακά θέματα, τα οποία οφείλεις να αντιμετωπίσεις με σύνεση αλλά και αποφασιστικότητα για να μην φτάσεις στο σημείο «εκεί που σου χρωστούσαν να σου φάνε και το βόδι»!

Σκορπιός

Με τον Ήλιο στον Ζυγό να… προπονείται για την επερχόμενη συνάντησή του με τον Κρόνο και τις πιέσεις που θα δεχθείς στα εργασιακά ή την υγεία σου, τον ρόλο του «παρηγορητή» αναλαμβάνει ο Δίας, εξασφαλίζοντάς σου μια κρυφή υποστήριξη, αν όμως δεν την αξιοποιήσεις άμεσα θα παραμείνει «κενό γράμμα» κι εσύ μετά θα… κλαις! Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να βρεις πρακτικές λύσεις σε θέματα της καθημερινότητας, ανατρέχοντας αν χρειαστεί και σε ειδικευμένους τεχνικούς. Επιπλέον, φαίνεται να δρομολογείται ένα επαγγελματικό ταξίδι ή ένα ειδικό σεμινάριο.

Τοξότης

Λίγο πριν… κλείσουν οι «κάλπες», ο Ήλιος στον Ζυγό διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο και μάλιστα με άτομα που έχουν την καλή προαίρεση να σε βοηθήσουν. Πέρα λοιπόν από την διασκέδαση που σου γνέφει, οι «πόρτες» που σου ανοίγονται είναι πολλές και μένει να δεις το ποια απ’ όλες θα ανοίξεις! Δες ακόμη τι βοήθειες μπορείς να πάρεις από τους φίλους και τις φίλες σου ή από μια ομάδα. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω φέρνει μια πολύ «μελετημένη» αγορά ή επένδυση, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις σημαντική βοήθεια και από ειδικούς στα χρηματοοικονομικά ή να γλιτώσεις έξοδα από μια ενδελεχή έρευνα αγοράς.

Αιγόκερως

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί να ασκήσεις τα διοικητικά σου καθήκοντα χωρίς συναισθηματισμούς και διακρίσεις στα πλαίσια μιας αξιοκρατίας, κλείνοντας τα αυτιά σου στις κάθε λογής «Σειρήνες» της διαπλοκής. Κι αυτές σημαίνουν λόγω του Δία που… προφταίνει να κάνει το κομμάτι του, λίγο πριν αναλάβει (για τα καλά) τα ηνία ο αγαπημένος σου Κρόνος! Μπορεί λοιπόν σήμερα με τον Ήλιο στον Ζυγό να έχεις την ευκαιρία να κάνεις τις δουλειές σου εύκολα κι απλά, ωστόσο η τάση σου να βασίζεσαι μόνον στις δικές σου δυνάμεις, το πιθανότερο είναι να πεις «όχι» σε μια προοπτική που κρίνεις ως μη σοβαρή.

Υδροχόος

Ο Ήλιος στον Ζυγό σου δίνει επιπλέον ευκαιρίες για να επικοινωνήσεις με τον έξω κόσμο, αντλώντας πληροφορίες αλλά και προωθώντας τα συμφέροντα για σένα! Ίσως μάλιστα να βγεις ιδιαίτερα κερδισμένος από ένα ταξίδι ή σεμινάριο, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις και κάτι που θα αναβαθμίσει εντελώς την καθημερινότητά σου. Παράλληλα βέβαια ο… επερχόμενος Κρόνος «απειλεί» με μια πλήρη αντιστροφή του κλίματος, ενώ με την Σελήνη στον Αιγόκερω οφείλεις να δώσεις προτεραιότητα στην σωματική και ψυχική σου ευεξία, αποφεύγοντας κάθε είδους κατάχρηση.

Ιχθύες

Με τον Ήλιο στον Ζυγό να διευρύνει τις οικονομικές δυνατότητές σου, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι το να διαχειριστείς σωστά το πλεονέκτημά σου και να «καβατζάρεις» χρήματα, αφού στον επόμενο τόνο, ο Κρόνος σε… περιμένει στην γωνία! Επιπλέον, είναι σκόπιμο να προχωρήσεις σε ασφαλιστικές-φορολογικές ρυθμίσεις ή να αναζητήσεις χρηματοδότες, πριν οι εξελίξεις «σε κολλήσουν στον τοίχο». Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω σου προσφέρει μια στήριξη μεν, με ανταλλάγματα δε, μέσω των φίλων σου, ενώ ανάλογο ανταποδοτικό κλίμα επικρατεί και σε σχέση με ομάδες ή συλλόγους που συμμετέχεις.