Θέλεις το δέρμα σου να μυρίζει υπέροχα; Φάε αυτές τις τροφές και θα μοσχοβολάς!

13/10/2019

Αυτά είναι τα μυστικά τρόφιμα!

Θέλεις το δέρμα σου να μυρίζει υπέροχα χωρίς να βάλει κολόνια η άρωμα; Φάε αυτές τις τροφές και θα μοσχοβολάς κάθε ημέρα και ώρα.

Πρόκειται για ομάδα 6 τροφών που ενισχύουν το φυσικό σου άρωμα και γεμίζουν με τις ευεργετικές τους ικανότητες τον οργανισμό σου.

Εσπεριδοειδή

Τα φρούτα αυτά έχουν μεγάλη επίδραση στη μυρωδιά του σώματός. Τα εσπεριδοειδή δουλεύουν ως εξής: Αντικαθιστούν τη δυσοσμία με μια νέα μυρωδιά φρεσκάδας. Τα πορτοκάλια, τα μανταρίνια βοηθούν να αναδυθεί από τους πόρους σας μια εσάνς καθαριότητας.

Κάρδαμο

Προσθέστε λίγο κάρδαμο στο φαγητό σας. Καθώς θα εισχωρεί στο σώμα σας, θα του χαρίσει μια υπέροχη μυρωδιά.

Τσάι γιασεμιού

Γενικά το τσάι με βότανα σας βοηθά να απομακρύνετε τις τοξίνες από το σώμα σας. Το τσάι γιασεμιού κάνει ακριβώς αυτό και παράλληλα ανακουφίζει το πεπτικό σας σύστημα, χαρίζοντας στο σώμα σας ένα ωραίο άρωμα.

undefined

Δενδρολίβανο

Είναι ένα από τα βότανα που χαρίζουν ωραίο άρωμα στο σώμα. Αν το αγαπάτε κιόλας, είστε πολύ τυχερές.

Λεμόνι και νερό

Όταν αυτά τα δύο αναμιγνύονται, έχουν εκπληκτικά οφέλη. Το νερό από μόνο του είναι σημαντικός παράγοντας για υγιές σώμα. Όταν προσθέσετε μάλιστα και μια φέτα λεμόνι σε αυτό, θα το νιώσετε να αναδύεται από τους πόρους του δέρματός σας.

Κανέλα

Θυμάρι και Μέντα: Αυτά τα τρία αρωματικά είναι αγαπημένα σε κάθε γυναίκα που μαγειρεύει. Τα καλά νέα εδώ είναι ότι κάνουν το σώμα σας να ευωδιάζει.