«ΟΙ ΜΟΥΣΕΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑ», (Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΛΑΜΑΣ): ΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΗ ΡΕΜΑΤΙΑ

26/8/2019

Τη μουσική παράσταση «Οι μούσες που αγάπησα», (Η Γυναίκα και ο Παλαμάςμε το γυναικείο μουσικό σύνολο A  Companhia Artistica, σε σκηνοθεσία και κείμενα της Μαρίας Παναγιωτακοπούλου και μουσική του συνθέτη Σάκη Παπαδημητρίου, φιλοξενεί το Φεστιβάλ Ρεματιάς 2019 – Νύχτες Αλληλεγγύης, τη Δευτέρα 26 Αυγούστου. 
Πρόκειται για ένα μουσικό και ποιητικό αναλόγιο, όπου η μελοποιημένη ποίηση του Κωστή Παλαμά βρίσκεται σε αντιστικτικό   διάλογο με ποιήματα  και κείμενα  που  μαρτυρούν τη σχέση του ποιητή με τη Γυναίκα και τον Έρωτα.

Συντελεστές:
Πόλυ Νικολοπούλου – σοπράνο
Μαρία Νικολοπούλου – πιάνο
Φωτεινή Γεροπούλου – βιολί
Ευγενία  Κοΐνη – φλάουτο
Κωνσταντίνα Σέλληνα – βιολοντσέλο
Ενορχηστρώσεις / παρτιτούρες:  Άσπα  Παπαδημητρίου

Σημειώνεται ότι στο Θέατρο της Ρεματιάς υπάρχουν οριοθετημένες θέσεις για ανάπηρα και εμποδιζόμενα πρόσωπα, ύστερα από πρωτοβουλία της Κίνησης Αναπήρων Καλλιτεχνών, καθώς και τουαλέτα αναπήρων. Η πρόσβαση για άτομα με κινητικές βλάβες είναι δυνατή με αυτοκίνητο μέχρι το χώρο του θεάτρου όπου υπάρχουν δύο θέσεις στάθμευσης αναπηρικών οχημάτων.

Ελεύθερη είσοδος
Ώρα έναρξης: 8.30 μ.μ.

Αντί εισιτηρίου στις παραστάσεις με ελεύθερη είσοδο προαιρετική συνεισφορά σε τρόφιμα, φάρμακα, σχολικά και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Χαλανδρίου και για τις δομές αλληλεγγύης στους πρόσφυγες.

Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς
Πεζόδρομος Προφήτη Ηλία, Πολύδροσο Χαλανδρίου
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *