Τρίτη 13 Αυγούστου! Ημερήσιες προβλέψεις

0

Κριός

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Αιγόκερω και έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις και ζητήματα επαγγελματικής φύσεως που μπορεί να σε πιέζουν. Εκμεταλλεύσου την ευκαιρία να δείξεις τις δυνατότητές σου και να καταφέρεις να κάνεις σημαντικά βήματα που θα βοηθήσουν στην προσωπική σου εξέλιξη. Προσοχή στις συγκρούσεις γιατί δεν θα ωφελήσουν. Το βράδυ η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο αλλάζοντας τη διάθεσή σου καθώς επιδιώκεις να βρεθείς με φιλικά σου πρόσωπα, να διασκεδάσεις, να συζητήσεις για κοινωνικά ζητήματα που πιθανά σας ενδιαφέρουν από κοινού.

Σήμερα βγαίνοντας με τους φίλους σας θα είναι αρκετό για να περάσετε όμορφα με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το φιλικό περίγυρο που θα σας φέρουν πιο κοντά οι πρωτοποριακές απόψεις και σκέψεις.

Ταύρος

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Αιγόκερω και σου δίνει την ευκαιρία να δεις πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου και να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί τους. Μπορείς να ασχοληθείς με σπουδές και σεμινάρια που πιθανά θέλεις να ακολουθήσεις ή με ταξίδια και επαφές στο εξωτερικό που ανοίγουν νέους δρόμους μπροστά σου. Καλό είναι να μην είσαι αμελής σε καθημερινές υποχρεώσεις γιατί θα εκτεθείς. Το βράδυ η Σελήνη περνάει Υδροχόο και έρχονται στο νου υποχρεώσεις επαγγελματικής φύσεως που μπορεί να σε αγχώσουν. Δες το σαν ευκαιρία για να δείξεις τι πραγματικά αξίζει.

Σήμερα κοινωνικές υποχρεώσεις δεν αποκλείεται να υπάρχουν, φρόντισε να συνοδεύεσαι από το ταίρι σου και να περάσετε όμορφα. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να υπάρξει μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο πού θα αλλάξει τη δημόσια εικόνα σου.

Δίδυμοι

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Αιγόκερω και έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τράπεζες και ασφαλιστικούς οργανισμούς αλλά και να προωθήσεις επιχειρηματικές δράσεις και κινήσεις που πιθανόν σε ενδιαφέρουν. Προσπάθησε να περιορίσεις τις ανασφάλειες και την καχυποψία γιατί δεν αποκλείεται να εκτοξεύσουν την ένταση στην προσωπική σου ζωή και να υπάρξουν συγκρούσεις. Αργά το βράδυ η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο και ανεβάζει το κέφι σου κατακόρυφα. Σου δίνεται η ευκαιρία να βγεις και να διασκεδάσεις ξέφρενα αφήνοντας πίσω ότι σου χαλάει τη διάθεση.

Σήμερα μία έξοδο με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον σου που θα περάσετε όμορφα θα βοηθήσει στο να εκτονωθεί πιθανή ένταση στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία που θα σε γεμίσει αισιοδοξία και θα εντείνει το ερωτικό παιχνίδι.

Καρκίνος

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Αιγόκερω και έχεις την ευκαιρία να λύσεις ζητήματα που μπορεί να απασχολούν στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Είναι σημαντικό για εσένα να επικρατεί ηρεμία με το ταίρι και τους συνεργάτες σου καθώς η ανασφάλεια που σου δημιουργεί η μοναξιά είναι έντονη. Εξέφρασε όμως τις δικές σου ανάγκες και μην τις καταπιέζεις γιατί αργά ή γρήγορα θα έρθουν στην επιφάνεια. Αργά το βράδυ η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο και εντείνει τον εκνευρισμό καθώς έρχονται στην επιφάνεια ανασφάλειες και απωθημένα που μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση σου.

Σήμερα μην εγκλωβιστείς στην καχυποψία και μετουσίωσε αυτή σου την ενέργεια σε πάθος και ερωτισμό που θα απογειώσει τη σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία είναι πιθανόν να προκύψει που θα δημιουργήσει συναισθηματική θύελλα και έντονο καρδιοχτύπι. 

Λέων

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Αιγόκερω και σου δίνεται η ευκαιρία να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις και αγγαρείες στη δουλειά που μπορεί να σου δημιουργούν νευρικότητα και γκρίνια. Η ικανότητα να αντιληφθείς άμεσα τι χρειάζεται να κάνεις για να διεκπεραιώσεις τρέχοντα ζητήματα είναι αυτή που θα σε βοηθήσει στο να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Φρόντισε τον εαυτό σου, ένα νέο πρόγραμμα διατροφής θα είναι ιδανικό για να σου δώσει ενέργεια. Αργά το βράδυ η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο και επιδιώκεις να περάσεις χρόνο με το ταίρι ή τους συνεργάτες σου. Η επικοινωνία και το έντονο ερωτικό παιχνίδι τώρα ξεκινούν.

Σήμερα όμορφες στιγμές διασκέδασης μπορείς να περάσεις με το ταίρι σου που θα σας φέρουν πιο κοντά και θα απαλύνουν πιθανές ανασφάλειές σου. Αν είσαι ελεύθερος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία καθώς γοητεύεις με τα ερωτικά σου τερτίπια.

Παρθένος

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Αιγόκερω και επικεντρώνεσαι στο πώς να περάσεις καλά και να διασκεδάσεις με το/η σύντροφο και τις παρέες σου. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι ότι μπορεί να γίνεις ιδιαίτερα εγωκεντρικός και αυτό θα είναι αρκετό η για να επηρεάσει τις σχέσεις με τους γύρω σου. Αργά το βράδυ η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο και έρχονται στο μυαλό σου υποχρεώσεις και αγγαρείες της δουλειάς που μπορεί να σου δημιουργούν άγχος. Προσπάθησε να περιορίσεις την γκρίνια και την επικριτικότητα στο ταίρι σου καθώς θα οδηγήσει σε ένταση και θα χαλάσει την όμορφη ατμόσφαιρα στη σχέση σου.

Σήμερα μην επικεντρώνεσαι σε λεπτομέρειες που μπορούν να δημιουργήσουν πρόβλημα στη σχέση σου, άφησε το άγχος στην άκρη. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία είναι πιθανό να προκύψει μέσα από τον εργασιακό περίγυρο πού να αλλάξει ευχάριστα την καθημερινότητά σου.

Ζυγός

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Αιγόκερω και έχεις την ευκαιρία να λύσεις οικογενειακά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν ή θέματα ακίνητης περιουσίας που έχεις αναλάβει. Η κυκλοθυμία είναι έντονη και μπορεί να επηρεάσει άμεσα τις σχέσεις με το οικείο περιβάλλον, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να προσπαθήσεις να τη χαλιναγωγήσεις γιατί δεν αποκλείεται να υπάρξει δυσαρέσκεια. Αργά το βράδυ η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο και σου δίνεται η ευκαιρία να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου και οι παρέες διασκεδάζοντας και αφήνοντας πίσω ότι μπορεί να σου δημιουργεί εσωστρέφεια και κακή διάθεση.

Σήμερα μην χάσεις την ευκαιρία να ξεφαντώσεις με το/η σύντροφό σου αυτό θα απογειώσει τη σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η γοητεύεις και γίνεσαι το επίκεντρο της προσοχής και αυτό μπορεί να φέρει σημαντικές γνωριμίες.

Σκορπιός

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Αιγόκερω και έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις ζητήματα που αφορούν σε συμφωνίες σε σχέση με το εμπόριο, τις δημόσιες σχέσεις, την επικοινωνία. Η ανάγκη να έρθεις σε επαφή με τα πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος είναι έντονη, πρόσεξε μόνο γιατί μπορεί να γίνεις ιδιαίτερα νευρικός αν βαρεθείς και να υπάρξουν εντάσεις. Αργά το βράδυ η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο και νιώθεις ότι θέλεις να απομακρυνθείς επιδιώκοντας να βρεθείς με πρόσωπα της οικογένειας που μπορούν να σου δώσουν θαλπωρή και ασφάλεια. Η απολογιστική σου διάθεση μπορεί να δημιουργήσει κυκλοθυμία και ένταση με τους οικείους σου.

Σήμερα έχεις την ευκαιρία να δημιουργήσεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα στον προσωπικό σου χώρο για έντονα ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η η συναισθηματική φόρτιση δύσκολα θα σου επιτρέψει να επικεντρωθείς στον έρωτα. 

Τοξότης

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Αιγόκερω και σου δίνεται η δυνατότητα να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες και λογαριασμούς που μπορεί να σε απασχολούν. Δείξε ιδιαίτερη προσοχή σε σπατάλες καθώς μπορείς να βρεθείς εκτός προϋπολογισμού και να μετανιώσεις για ότι αγόρασες. Αργά το βράδυ η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο και έχεις έντονα την ανάγκη να κοινωνικοποιηθείς και να έρθεις σε επαφή με ανθρώπους που μπορείς να ανταλλάξεις απόψεις και γνώσεις, να διασκεδάσεις. Επικεντρώνεσαι στο στενό σου περίγυρο και δεν αποκλείεται να βγεις με αδέρφια, ξαδέρφια, κολλητούς φίλους και να απολαύσεις χρόνο μαζί τους.

Σήμερα η έντονη επικοινωνιακή σου διάθεση μπορεί να βοηθήσει στο να λυθούν πιθανές παρεξηγήσεις που μπορεί να προβλημάτιζαν τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία καθώς πρωταγωνιστείς σε όποιο περιβάλλον κι αν βρεθείς με την επικοινωνιακή σου δεινότητα και το κέφι σου.

Αιγόκερως

Η Σελήνη παραμένει για λίγη ακόμα στο ζώδιό σου και έχεις την ευκαιρία να πάρει σημαντικές πρωτοβουλίες σε ότι αφορά συνεργασίες που θέλει να δρομολογήσεις. Πρόσεξε καθώς μπορεί να γίνεις έντονα εγωκεντρικός, υποκειμενικός και επιθετικός με πρόσωπα που θεωρείς ότι δεν αντιλαμβάνονται αυτά που έχεις ανάγκη και αυτό θα δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Αργά το βράδυ, η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο και νιώθεις την ανάγκη να βρεθείς σε ήρεμα μέρη με λίγους και καλούς και να περάσεις χαλαρές στιγμές ξεφεύγοντας από ότι σε εκνεύριζε και σε πίεζε.

Σήμερα απόλαυσε στιγμές πάθους με το ταίρι σου που θα λειτουργήσουν ευεργετικά στη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία δεν αποκλείεται να υπάρξει που θα εντείνει τον ερωτισμό και τον πόθο.

Υδροχόος

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Αιγόκερω και ενισχύει τον συναισθηματισμό και την ανάγκη να απομονωθείς. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε καθημερινές υποχρεώσεις καθώς δεν φαίνεται να μπορείς να συγκεντρωθείς με ευκολία και αυτό πιθανό να οδηγήσει σε λάθη. Αργά το βράδυ, η Σελήνη περνάει στο ζώδιό σου και βγαίνεις από την εσωστρέφεια καθώς επιδιώκεις να πρωταγωνιστήσεις σε όποια παρέα και αν βρεθείς. Ο δυναμισμός και η αυτοπεποίθησή σου εντυπωσιάζουν, πρόσεξε μόνο γιατί μπορείς να γίνεις υποκειμενικός και να παρεξηγηθείς για λάθος πράγματα.

Σήμερα δώσεις την ευκαιρία στο ταίρι σου να αντιληφθεί τι πραγματικά θέλεις από τη σχέση σας χωρίς εγωισμούς και συγκρούσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η ο πρωταγωνιστικός ρόλος είναι δικός σου σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς και πολλά πρόσωπα μπορεί να δείξουν το ερωτικό τους ενδιαφέρουν.

Ιχθύες

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Αιγόκερω και έχεις την ευκαιρία να σχεδιάσεις και να δρομολογήσεις στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Πιθανό είναι να υπάρξουν φιλικά πρόσωπα που θα δείξουν τη στήριξή τους έμπρακτα και θα σταθούν δίπλα σου αρωγοί σε όποια σου προσπάθεια. Αργά το βράδυ, η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο και έχεις την ανάγκη να αποτραβηχτείς από παρέες και φίλους καθώς εντείνεται ο συναισθηματισμός και η μελαγχολία. Καταστάσεις του παρελθόντος έρχονται στο νου μπορεί να σου δημιουργήσουν κατήφεια. Προσπάθησε μέσω της τέχνης και της μουσικής να ανακουφίσεις την εσωστρέφεια και πιθανή θλίψη που μπορεί να εμφανιστεί.

Σήμερα δημιούργησε ένα ονειρικό σκηνικό για δύο μακριά από όλους και όλα και να είσαι βέβαιος ότι το ταίρι σου θα σε ανταμείψει. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να κάνουν την εμφάνιση τους και να ανακινήσουν μνήμες που σε πληγώνουν.
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *