Πεσκανδρίτσα με κρέμα κολοκυθανθών

9/8/2019

Υλικά

  • 500 γρ. ουρές πεσκανδρίτσας
  • 1 κουτ. γλυκού μαραθόσπορος, ελαφρά κοπανισμένος
  • 40 ml ελαιόλαδο
  • αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Για την κρέμα κολοκυθανθών

  • 30 κολοκυθανθοί, καλά πλυμένοι
  • 1 φρέσκο κρεμμυδάκι, ψιλοκομμένο
  • 10 φύλλα δυόσμου
  • 2 κλωνάρια άνηθος ή μάραθος
  • τα φύλλα από 2-3 κλωνάρια μαϊντανό
  • 2 κουτ. σούπας φρέσκο γάλα
  • 1 κουτ. γλυκού μαραθόσπορος, ελαφρά κοπανισμένος
  • 40 ml ελαιόλαδο
  • αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *